
Όσοι πήγαν χθες στο θέατρο Εν Αθήναις… έτριβαν τα μάτια τους: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός που έχει εξαφανιστεί εδώ και 12 χρόνια, επέστρεψε
Μετά από 12 χρόνια αποχής από τη σκηνή, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε δυναμικά στο θεατρικό σανίδι.
Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν στο θέατρο Εν Αθήναις, με τον ηθοποιό να συμπράττει με τους Γιάννα Σταυράκη, Νικόλα Μπράβο, Στέφανο Κακαβούλη, Ορνέλα Λούτη, Θάνο Κρομμύδα και άλλους συναδέλφους του.
Μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ο Γιώργος Σεϊταρίδης φαίνεται στο τέλος του έργου να δέχεται μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς το θερμό χειροκρότημα του κοινού κατά την υπόκλισή τους.
Δείτε το βίντεο
Η επιστροφή του στη σκηνή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς ο ηθοποιός είχε απομακρυνθεί από την υποκριτική για να ζήσει στο Πήλιο και να αφιερωθεί στη μελισσοκομία. Παράλληλα, μίλησε για τον ρόλο της θρησκείας στη ζωή του, δηλώνοντας ότι η πίστη στον Θεό του έδωσε νόημα και κατεύθυνση.
Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Σεϊταρίδης είχε αποκαλύψει: Έχω περάσει από διάφορες φάσεις, είμαι ένα παιδί που ακολουθούσα αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου. Μεγαλώνοντας, όταν ήρθε περισσότερο η λογική και η ενσυναίσθηση και κατανοούσα καλύτερα τον κόσμο, δεν υπήρχε κανείς να μου δώσει απάντηση για το τι είναι η ζωή. Την απάντηση τη βρήκα με πολλούς τρόπους, γιατί είναι μία μεγάλη πορεία αναζήτησης. Διάβασα, αναζήτησα απαντήσεις σε θρησκείες, σε πνευματικότητα. Τελικά, κατέληξα στην Ορθοδοξία.
Πηγή