Στο Παρά5 20 Χρόνια Μετά: Έκλαιγε όλο το πλατό, «λύγισε» ο Καπουτζίδης για την Ειρήνη Κουμαριανού – Στο πλατό η κόρη και η εγγονή της

December 24, 2025

Στο Παρά5 20 Χρόνια Μετά: Έκλαιγε όλο το πλατό, «λύγισε» ο Καπουτζίδης για την Ειρήνη Κουμαριανού – Στο πλατό η κόρη και η εγγονή της


Διαφ.

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης, στο πλαίσιο του μεγάλου reunion του “Παρά Πέντε” το βράδυ της Τρίτης (23/12) αναφέρθηκε στην Ειρήνη Κουμαριανού, την αείμνηστη τηλεοπτική του γιαγιά Σοφία.

Διαφ.

Στο πλατό της ξεχωριστής γιορτής, 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς, παραβρέθηκαν η κόρη και η εγγονή της αείμνηστης ηθοποιού, με τον σεναριογράφο της θρυλικής κωμωδίας να δακρύζει, όταν η Έφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα) αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της κολλητή.

«Ήταν πάντα δίπλα μου, στα δύσκολα, στα εύκολα και με ενέπνευσε, μου λείπει, είναι γεγονός. Όπως μου λέει και η κόρη της, από κάπου ψηλά μας βλέπει και χαίρεται», είπε η ηθοποιός συγκινημένη για την Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία της άνοιξε το δρόμο για να αποδεχθεί τον ρόλο της Θεοπούλας στο “Παρά Πέντε”.

Διαφ.

«Αυτό που συμβαίνει με το Παρά Πέντε είναι μοναδικό. Ό,τι πιο ωραίο μπορούσε να δώσει η ζωή στους καλλιτέχνες και στους ανθρώπους.

Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι θα γίνει αυτό. Να σκεφτείτε, όταν παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο, ήμουν στη Ρόδο για μια ξένη ταινία και βλέπω τη σειρά και λέω: “Το χάλι μου έχω”. Με παίρνει ο Γιώργος και μου λέει: “Κυρία Έφη, θρίαμβος. Λέω, “χάλια είμαι”. “Είστε καλά μου λέει;”», αφηγήθηκε η Έφη Παπαθεοδώρου για την επιτυχία που σημείωσε η σειρά από τα πρώτα επεισόδια.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τον λόγο για να μιλήσει κι εκείνος για την Ειρήνη Κουμαριανού και με δάκρυα στα μάτια τόνισε:

«Η Ειρήνη Κουμαριανού είναι ένας από τους ανθρώπους που με επηρέασε περισσότερο στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν το καταλάβαινα τότε, ξεκίνησα να το καταλαβαίνω λίγο πριν φύγει, όταν συναντηθήκαμε την τελευταία φορά και μου είπε όλη την ιστορία της ζωής της.

Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πίστευε στην αξία της ζωής και της καλοσύνης, ήξερε ότι η καλοσύνη ήταν προαπαιτούμενο για την ευτυχία και έφυγε ευτυχισμένης γιατί ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έδωσε και πήρε πολλή αγάπη από τον κόσμο».

Στο πλατό του Mega βρέθηκαν η κόρη και η εγγονή της Ειρήνης Κουμαριανού, Τατιάνα και Ειρήνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: