Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στο Τορίνο: Έφαγε πανετόνε και πέθανε

December 25, 2025

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία: Έφαγε πανετόνε και πέθανε


Διαφ.

Τορίνο: Νεκρός 47χρονος που πνίγηκε με πανετόνε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της οικογένειάς του.

Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο αλλά δεν κατάφεραν να τον σώσουν

Μία τραγωδία συνέβη σήμερα (25/12/2025) στο Τορίνο, με έναν 47χρονο άνδρα, τον Τζιοβάνι Λόπεζ, ο οποίος πέθανε από πνιγμό μπροστά στην οικογένειά του που είχε συγκεντρωθεί για το μεσημεριανό γεύμα της παραμονής των Χριστουγέννων, αφού πνίγηκε από μία μπουκιά πανετόνε.

Διαφ.

Ο πνιγμός του άνδρα φαίνεται να έγινε την ώρα που βρισκόταν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο Τορίνο ότανέφαγε μία μπουκιά πανετόνε, πνίγηκε και πέθανε.

Διαφ.

Τα μέλη της οικογένειας προσπάθησαν αμέσως να τον βοηθήσουν, αλλά όταν συνειδητοποίησαν ότι ο άνδρας υπέφερε από σοβαρό πνιγμό, κάλεσαν αμέσως το 911.

Ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Borgo Nuovo. Ήταν περίπου 2:30 μ.μ. Οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν τον άνδρα αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν συνήλθε.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση ο άνδρας διαπιστώθηκε νεκρός.

Πηγή: rainews.it


Πηγή

Διαβάστε επίσης: