
Ράγισε καρδιές ο Πέτρος Κουσουλός για τον Γιώργο Παπαδάκη
Η χρονιά δεν μπήκε με το δεξί.
Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/1), ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην έναρξη της εκπομπής του στον ΑΝΤ1, Αποκαλύψεις, για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε μαζί του τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποκαλύπτοντας ότι ο Γιώργος Παπαδάκης τον υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο στον σταθμό. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι η χρονία δεν ξεκίνησε με καθόλου καλό τρόπο μετά από αυτή την απώλεια.
Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τον Γιώργο Παπαδάκη
H Ελλάδα έχασε την Καλημέρα της. Ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε εντελώς απροσδκοτητα σε ηλικία 74 ετών. Σε λίγο στην εκπομπή θα μιλήσουν άνθρωποι που τον γνώριζαν.
Δυστυχώς για εμάς, η χρονιά δεν μπήκε με το δεξί. Κατέληξε στο σπίτι του ο Γιώργος Παπαδάκης. Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές για έμας, μας άφησε μια πλούσια παρακαταθήκη. Άφησε πίσω του τρία παιδιά και μια οικογένεια. Αρχές Σεπτεμβρίου, στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη για τις Αποκαλύψεις, ήρθε με αγκάλιασε με φίλησε και με υπόδεχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν για 34 χρόνια πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης. Αγαπούσε αυτό που έκανε, την ενεργή δημοσιογραφία.
Πηγή