«Για πάντα η ηλιαχτίδα μου»: Μαραντίνης – Χρηστίδου μαζί στα γενέθλια του γιου τους

January 21, 2026
Οι γενέθλιες γιορτές του γιου τους ενώνουν Μαραντίνης και Χρηστίδου για πάντα η αγαπημένη ηλιαχτίδα τους

Για πάντα η ηλιαχτίδα μου: Μαραντίνης – Χρηστίδου ξανά μαζί, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα & όλοι τους εύχονται τα καλύτερα


Διαφ.

Ξεχωριστή ημέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου – Τα 11α γενέθλια του γιου της, Μιχαήλ Άγγελου

Μια ιδιαίτερα χαρούμενη ημέρα είναι η σημερινή για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς ο μικρός της γιος, Μιχαήλ Άγγελος – ή αλλιώς Mike – έχει τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 11 χρόνια.

Η γνωστή παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα ζεστό πάρτι γενεθλίων στο σπίτι τους στα Βριλήσσια, θέλοντας να γιορτάσει μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αυτή τη σημαντική στιγμή για τον γιο της. Το σπίτι γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα, με τον εορτασμό να έχει οικογενειακό και χαρούμενο χαρακτήρα.

Διαφ.

width=675

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και από τον νονό του Mike, τον Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της ημέρας, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή τούρτα των γενεθλίων.

Διαφ.

width=960 width=960

Το βράδυ της Πέμπτης, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε και η ίδια μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για τον γιο της. Το μωρό μου δεν είναι μωρό πια! Αλλά πάντα θα είναι ηλιαχτίδα, έγραψε, δείχνοντας πόσο έντονα βιώνει τη μετάβαση του παιδιού της σε μια νέα ηλικιακή φάση.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί και στιγμές από τις προετοιμασίες στο σπίτι, αποκαλύπτοντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό της λίγο πριν υποδεχτεί τους φίλους του 11χρονου γιου της. Μια ημέρα γεμάτη συγκίνηση, αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Μιχαήλ Άγγελο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: