
ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ: ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟ – ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Θεσσαλία: «Βαρύ» πένθος έχει προκαλέσει στη Φαρκαδόνα η είδηση ότι ο 36χρονος άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός στο γήπεδο της περιοχής είναι ο Λεωνίδας Λόιος.
Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από την Παναγίτσα, διέμενε στον συνοικισμό της Φαρκαδόνας και ήταν οικογενειάρχης, πατέρας δύο μικρών παιδιών, ζώντας με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KriniLive.gr, ο Λεωνίδας Λόιος είχε μεταβεί στο γήπεδο της Φαρκαδόνας για να αθληθεί και να περπατήσει, όπως συνήθιζε.
Όταν πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει στο σπίτι, η σύζυγός του ανησύχησε και αποφάσισε να τον αναζητήσει.
Μεταβαίνοντας στο γήπεδο, τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, πεσμένο στο έδαφος.
Άμεσα κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά.
Οι συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές, ενώ η είδηση έχει συγκλονίσει τη Φαρκαδόνα, την Παναγίτσα και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, που θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και οικογενειάρχη.

Η κηδεία
Τον πολυαγαπημένο τους σύζυγο, πατέρα, υιό και αδελφό,
Λεωνίδα Λόϊο Μπούρη, ετών 36,
θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 11:30 π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παναγίτσας.
Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό την ίδια ημέρα και ώρα 11:00 π.μ.
Οι οικείοι του
Η ΣΥΖΥΓΟΣ
Σοφία Τσιακάρα
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ευάγγελος Λόϊος Μπούρης
Δημήτριος Λόϊος Μπούρης
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Ευάγγελος & Ιωάννα Λόϊου Μπούρη
Γεώργιος & Δήμητρα Τσιακάρα
Η ΑΔΕΛΦΗ
Αικατερίνη Λόϊου Μπούρη
Οι λοιποί συγγενείς
Μετά την τελετή, ο καφές θα προσφερθεί στο καφενείο του κ. Καλούσιου Καλουσίου.
Την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών Γκαγκάς.
Η απώλεια του Λεωνίδα Λόϊου Μπούρη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του και στην τοπική κοινωνία.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
EKTAKTO MΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΒΙΟΛΑΝΤΑ»: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ – ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ
-
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΣΝΑΚ ΑΠΟ ΤΑ LIDL Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
-
EKTAKTO: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6:00 ΤΟ ΠΡΩΙ – ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ