«Επειδή δεν είχα αυτό στη σχέση…»: Γι’ αυτό χωρίσανε Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα – Έκανε την αποκάλυψη για 1η φορά

February 8, 2026
Γιατί δεν υπήρχε αυτό στη σχέση τους…: Ο λόγος που χώρισαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα – Αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Επειδή δεν είχα αυτό στη σχέση…: Γι’ αυτό χωρίσανε Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα – Έκανε την αποκάλυψη για 1η φορά


Διαφ.

Για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου μίλησε ανοιχτά η Σοφία Μαριόλα, ξεκαθαρίζοντας ποιος πήρε τελικά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και τι ήταν αυτό που οδήγησε στη ρήξη.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά, η Σοφία Μαριόλα τόνισε πως δεν υπήρξε ξαφνική ρήξη, αλλά μια σταδιακή απομάκρυνση, καθώς δεν έβλεπε εξέλιξη στη σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Διαφ.

Διαφ.

Ήθελα η σχέση να εξελίσσεται

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Δεν παρέλυσε τίποτα. Είμαστε πολύ καλά με τον Στράτο, αλλά είμαστε μακριά. Τα έφερε έτσι η ζωή, οι συνθήκες.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν αισθανόταν πίεση για γάμο ή παιδί, όμως είχε ανάγκη από πρόοδο και εξέλιξη στη σχέση:

Δεν είμαι από τις γυναίκες που είναι απεγνωσμένες για παιδί ή για οικογένεια. Απλά μου αρέσει πάρα πολύ η σχέση να εξελίσσεται και να προχωράει.

Όταν αυτό δεν συνέβη, όπως εξήγησε, έκανε ένα βήμα πίσω, κάτι που τελικά έκαναν και οι δύο.

Ήταν κοινή απόφαση

Η Σοφία Μαριόλα θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες ότι ο χωρισμός ήταν μονομερής απόφαση, επισημαίνοντας:

Δεν θεωρώ ότι ήταν μια απόφαση που πήρε μόνος του. Με έβλεπε κι εμένα, ότι δεν ήμουν ευτυχισμένη, και σου λέει, σε ελευθερώνω.

Με τα λόγια της, ξεκαθαρίζει πως ο χωρισμός ήρθε ώριμα και συναινετικά, χωρίς εντάσεις ή δραματικές συγκρούσεις.

Η ζωή μετά τον χωρισμό

Όσο για το αν υπάρχει νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, η ίδια δηλώνει απόλυτα ήρεμη:

Δε με φλερτάρουν καθόλου οι άντρες. Δε ξέρω γιατί. Δε το ζητάω κι εγώ.

Και καταλήγει με ειλικρίνεια:

Μου αρέσει τώρα να είμαι με τον εαυτό μου, ήρεμη.

Ένας χωρισμός, λοιπόν, που δεν συνοδεύτηκε από ρήξεις και αντιπαραθέσεις, αλλά από κατανόηση, σεβασμό και κοινή απόφαση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: