
Ραγδαίες εξελίξεις με Μουρτζούκου: Αποκάλυψη Αγγελικής Νικολούλη για Παναγιώτη
Υπόθεση Μουρτζούκου: Μία νέα εξέλιξη έφερε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας, καθώς πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι το εισαγγελικό πόρισμα για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη καταλήγει σε συγκεκριμένο πρόσωπο.
Η εκπομπή παρουσίασε στοιχεία που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποδίδουν την ευθύνη στην Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία εμφανίζεται ως η μόνη υπεύθυνη για τον θάνατο του παιδιού.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου παραμένει προφυλακισμένη, καθώς έχει ήδη ομολογήσει ότι δολοφόνησε τα δύο δικά της μωρά, το παιδί φίλης της και την αδελφή της πριν από 11 χρόνια.
Ωστόσο, η ίδια δεν έχει ομολογήσει τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος φέρεται να ξεψύχησε παρουσία της τον Αύγουστο του 2024. Για τον συγκεκριμένο θάνατο, η κατηγορούμενη αρνείται κάθε εμπλοκή.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Auτά είναι τα ζώδια που ταιριάζουν απόλuτα μεταξύ τους
-
Περήφανος για την καταγωγή του ο Οικονομόπουλος – Από εκεί κατάγεται ο πιο πετυχημένος Έλληνας τραγουδιστής
-
Έκτακτες ανακοινώσεις για την Αφρικανική σκόνη και την υγεία μας