ΗΠΑ: ΝΕΚΡΟΣ 4ΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΠΗΓΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΡΣΑ

March 9, 2026
ΗΠΑ: Τέσσεραχρονος καθηγητής νεκρός μετά από φάρσα που του έκαναν μαθητές στο σπίτι του

ΣΟΚ: ΝΕΚΡΟΣ 4ΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΠΗΓΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΡΣΑ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ, ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΚΑΙ…


Διαφ.

Το σπίτι του Τζέισον Χιούζ είχε γίνει στόχος της ίδιας φάρσας και το 2023

Τραγική κατάληξη με έναν 40χρονο εκπαιδευτικό να χάνει τη ζωή του είχε η φάρσα που έκαναν μαθητές στις ΗΠΑ στο σπίτι του εκπαιδευτικού στην πόλη Γκέινσβιλ στη Τζόρτζια.

Διαφ.

Η φάρσα που είχε στόχο το σπίτι του 40χρονου καθηγητή Τζέισον Χιούζ ήθελε τους μαθητές να καλύψουν με χαρτί υγείας τον κήπο. Η ίδια φάρσα είχε, μάλιστα, επαναληφθεί και προηγούμενα χρόνια εν είδει διαγωνισμού των μαθητών της πρώτης και της τελευταίας τάξης του σχολείου στο οποίο δίδασκε ο άτυχος εκπαιδευτικός.

width=1360

Διαφ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, όταν ο Χιουζ βγήκε από το σπίτι του για να αντιμετωπίσει τους έφηβους φαρσέρ, φέρεται να σκόνταψε και να έπεσε στον δρόμο με τον 18χρονο, Τζέιντεν Γουάλας να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Οι κανόνες της φάρσας ήθελαν τα σπίτια των εκπαιδευτικών να αξίζουν δύο πόντους ενώ οι συμμετέχοντες θα έχαναν πόντους αν πιανόταν από τον δάσκαλο — κάτι που πιθανώς εξηγεί πώς ο Χιούζ παρσύρθηκε από τον 18χρονο Γουάλας.

Μετά το δυστύχημα, ο Γουάλας συνελήφθη αντιμετωπίζει κατηγορίες μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού με όχημα, απερίσκεπτη οδήγηση, παράνομη είσοδος σε ξένη ιδιοκτησία και ρύπανση ιδιωτικής περιουσίας ενώ αρκετοί από τους φίλους του συνελήφθησαν με ελαφρύτερες κατηγορίες. Αν ο Γουάλας καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από τρία έως 15 έτη.

Φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε σελίδα στο Instagram αφιερωμένη στους πολέμους των μαθητών έδειχνε το εξωτερικό του σπιτιού του Χιούζ καλυμμένο με χαρτί υγείας τον Μάρτιο του 2023.

width=1360

Οι κανόνες που αναγράφονταν στην ίδια σελίδα έδειχναν ότι η φάρσα έπρεπε να παραμείνει σε επίπεδο διασκέδασης. Όχι αυγά… όχι μπογιά… όχι όπλα, ανέφερε η σελίδα ως μέρος των κανόνων.

Σημειώνεται, δε, ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά την έκκληση της σχολικής επιτροπής προς τους τελειόφοιτους και τους juniors να τερματίσουν την παράδοση του πολέμου φάρσας, επειδή οι μαθητές το είχαν παρακάνει τα προηγούμενα χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: