
Θρίλερ στην Καλαμαριά: Αποκάλυψη βόμβα από την Δημογλίδου για τον δολοφόνο του 20χρονου
Η υπόθεση της δολοφονίας που πάγωσε την τοπική κοινωνία της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη περνά σε νέα φάση, καθώς οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν ταυτοποιήσει την εμπλοκή ενός επιπλέον προσώπου στην υπόθεση. Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις, επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει στις αρχικές συλλήψεις, αλλά επεκτείνονται σε ένα πρόσωπο που ενδέχεται να διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση ή την εκτέλεση του εγκλήματος.
Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου
Η κ. Δημογλίδου τόνισε ότι η ανάλυση των στοιχείων από το σημείο της δολοφονίας, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις και το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στο συμπέρασμα ότι υπήρχε και τρίτος συνεργός. «Αναζητείται ακόμα ένα άτομο», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι η κινητοποίηση των αρχών είναι μέγιστη προκειμένου να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Η δολοφονία, η οποία φέρει χαρακτηριστικά επαγγελματικής εκτέλεσης, έχει θέσει σε συναγερμό τις αρχές της Θεσσαλονίκης. Οι έρευνες εστιάζουν πλέον στη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες μετά το έγκλημα, αλλά και στις επικοινωνίες τους μέσω κινητών τηλεφώνων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το άτομο που αναζητείται θεωρείται ότι παρείχε κάλυψη ή βοήθησε στη διαφυγή των εκτελεστών, ενώ δεν αποκλείεται να είναι αυτό που έδωσε το τελικό σύνθημα για την επίθεση.
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Νέο βίντεο-σοκ από την δολοφονία του 20χρονου – Η στιγμή της κατάρρευσης και το χρονικό της μοιραίας συμπλοκής
Η περιοχή της Καλαμαριάς παραμένει υπό αστυνομικό κλοιό, ενώ οι καταθέσεις από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να φωτιστεί το κίνητρο της δολοφονίας, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε γειτονικούς νομούς, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αναζητούμενος μπορεί να προσπάθησε να απομακρυνθεί από την πόλη αμέσως μετά το περιστατικό. Η κ. Δημογλίδου απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του ατόμου, ώστε να μην δυσχεράνει το έργο της προανάκρισης, δήλωσε όμως με βεβαιότητα ότι «η υπόθεση θα εξιχνιαστεί πλήρως».
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός εμφανίστηκε έτσι στο κέντρο της Αθήνας και τράβηξε τα βλέμματα
-
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ
-
Δεν την κατάλαβε κανείς: Δıέρρευσε 60 χρόνıα μετά η σκηνή στο «Χτυπoκάρδıα στο θρανίο», που η Χάρις Αλεξίου έπαιξε μαζί με τη Βουγιουκλάκη