
Όλο το ίντερνετ μιλάει για τον Τάσο Δούση: Πήρε θέση για τα Tέμπη – Τα είπε έξω από τα δóντια
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Τάσος Δούσης για τα Τέμπη: «Οι γρουέζες της πολιτικής που κοροϊδεύουν τον κόσμο είναι εκρηκτικό μείγμα»
Όλο το ίντερνετ μιλάει για τον Τάσο Δούση
«Ο κόσμος δεν ξεχνά. Μην υποτιμάτε τους πολίτες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ»
«Ο κόσμος δεν ξεχνά. Μην υποτιμάτε τους πολίτες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ», γράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τάσος Δούσης σχετικά με τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για την τραγωδία των Τεμπών.
Χιλιάδες άτομα έδωσαν το παρών φωνάζοντας «Δεν έχω οξυγόνο« και ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος πήρε θέση για το φλέγον θέμα της επικαιρότητας. Αναμφισβήτητα, το έγκλημα των Τεμπών ξεσήκωσε οργή λαού που εκφράστηκε με τον πιο δυναμικό τρόπο.
«Ο κόσμος δεν ξεχνά. Μην υποτιμάτε τους πολίτες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ»
Δημήτρης Πανόπουλος: «Ζήτησε ένα τσιγάρο, έκανε τρεις τζούρες και ξεψύχησε»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημήτρης Πανόπουλος: «Ζήτησε ένα τσιγάρο, έκανε τρεις τζούρες και ξεψύχησε»
Στην ανάρτηση του στο Instagram, ο Τάσος Δούσης χαρακτηριστικά, σημείωσε: «Η ατιμωρησία ή η αδικία και οι γρουέζες της πολιτικής που κοροϊδεύουν τον κόσμο είναι εκρηκτικό μείγμα. Προσέξτε το κύμα δεν είναι δύσκολο να γίνει τσουνάμι. Μην υποτιμάτε τους πολίτες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας», ενώ σε άλλο σημείο γράφει ότι ο κόσμος που κατέκλυσε τις πορείες εκτός από τα Τέμπη διαδήλωναν για τη «σαπίλα του συστήματος που δουλεύει με γρουέζες».
Διαβάτε όλη την ανάρτηση του Τάσου Δούση:

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ανατριχίλα: Έψαλαν τον Ακάθιστο Ύμνο στην Παναγία των Βλαχερνών στην Κωνσταντινούπολη – Δείτε βίντεο
-
Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα – Μεγάλη ανατροπή με τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας
-
Τον “τελείωσε” η Λόλα Νταϊφά: Η Καταγγελία “Bόμβα” για τα κλεμμένα της κοσμήματα στην εκπομπή του Τσαγκαράκη»