Μητέρα από τη Βραζιλία έσωσε την κόρη της από τον σύντροφό της που προσπάθησε να την βιάσει

March 27, 2026
Βραζιλιάνα μητέρα έσωσε την κόρη της από τον σύντροφό της που επιχείρησε να τη βιάσει

Πήρε τον νόμο στα χέρια της: Μητέρα ευνούχισε και έκαψε τον σύντροφό της που προσπάθησε να βιάσει την 11χρονη κόρη της


Διαφ.

Η 42χρονη μητέρα είχε ομολογήσει τη δολοφονία και την Τρίτη δικάστηκε με την ετυμηγορία να είναι υπέρ της

Τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου 2025, η Έρικα Περέιρα ντα Σιλβέιρα Βισέντε ξύπνησε από τις κραυγές της κόρης της. Μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιό της, βρήκε τον σύντροφό της πάνω από το κορίτσι στο κρεβάτι, με το παντελόνι κατεβασμένο, προσπαθώντας να της κλείσει το στόμα.

657876229

Διαφ.

Η αντίδρασή της ήταν ακαριαία, έσυρε τον άνδρα μέχρι το σαλόνι, πήρε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε επανειλημμένα, κόβοντάς του τα γεννητικά όργανα.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός νεαρού που άκουσε τον θόρυβο και μπήκε στο σπίτι, έσυρε το πτώμα σε μια κοντινή δασώδη περιοχή, όπου του έβαλε φωτιά.

Διαφ.

Αυτό ισχυρίστηκε η 42χρονη μητέρα κατά ενώπιον του δικαστηρίου στο Μίνας Ζεράις της Βραζιλίας, όπου δικάστηκε την Τρίτη για τη δολοφονία του Έβερτον Αμάρο ντα Σίλβα, πέρυσι στη συνοικία Τακουαρίλ.

 Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: