
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ – Σκοτώθηκε πριν λίγο
Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Απριλίου στην Ξάνθη, όταν 46χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην περιοχή της οδού Καπνεργατών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ η πτώση αποδείχθηκε μοιραία, προκαλώντας βαθιά θλίψη στην οικογένεια και την τοπική κοινωνία. Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για το τραγικό περιστατικό.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
«Οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη στο χειρουργείο» – Όλα τα νέα για την 40χρονη που πιάστηκαν τα μαλλιά της σε μηχάνημα εργοστασίου (video)
-
Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε on camera για τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του
-
ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ