Άγριος καβγάς σε κηδεία – Οι ερωμένες του νεκρού τσακώθηκαν πάνω από το φέρετρο

April 9, 2026

Άγριος καβγάς σε κηδεία – Οι ερωμένες του νεκρού τσακώθηκαν πάνω από το φέρετρο


Διαφ.

Χάος σε κηδεία στο Μεξικό με τις ερωμένες του νεκρού να πιάνονται στα χέρια.

Χάος και πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σε κηδεία στο Μεξικό, όταν δύο γυναίκες που είχαν ερωτική σχέση με τον ίδιο άνδρα ήρθαν αντιμέτωπες και πιάστηκαν στα χέρια μπροστά σε συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος.

Διαφ.

Δείτε το βίντεο:

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της τελετής αποχαιρετισμού, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους. Όλα ξεκίνησαν όταν μία από τις γυναίκες πλησίασε το φέρετρο, εμφανώς συγκινημένη, και ψιθύρισε «αγάπη μου, θα μου λείψεις», εκφράζοντας τη θλίψη της για την απώλεια.

Η φράση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από μια δεύτερη γυναίκα, η οποία βρισκόταν επίσης στον χώρο. Με εμφανή έκπληξη και ένταση, την πλησίασε και τη ρώτησε «ποια είσαι;», δίνοντας το έναυσμα για την κλιμάκωση της κατάστασης.

Διαφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ένταση αυξήθηκε ραγδαία όταν αποκαλύφθηκε ότι και οι δύο γυναίκες διατηρούσαν σχέση με τον ίδιο άνδρα, χωρίς η μία να γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης. Η αποκάλυψη αυτή οδήγησε σε έντονη λογομαχία, η οποία γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο.

Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, οι δύο γυναίκες άρχισαν να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια δίπλα στο φέρετρο, μπροστά σε αποσβολωμένους παρευρισκόμενους.

Συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος προσπάθησαν να τις χωρίσουν και να επαναφέρουν την τάξη, ωστόσο το περιστατικό είχε ήδη προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, μετατρέποντας μια στιγμή πένθους σε σκηνή έντασης και αμηχανίας.

Το συμβάν αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να σχολιάζουν την ακραία τροπή που πήρε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: