
“Γιώργο δεν έχουμε…” ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ το μήνυμα που έστειλε η Μεσσαροπούλου στον άντρα της λίγο πριν λιποθυμήσει
Ο Δήμος Βερύκιος στο πλατό του Happy Day στον ALPHA αποκάλυψε τι συνέβη χθες Τετάρτη 15/4 λίγο πριν την αποχώρηση της Τίνας Μεσσαροπούλου από την εκπομπή αφού πληροφορήθηκε πως ο σύζυγός της, Γιώργος Μυλωνάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώσθηκε με ανεύρυσμα εγκεφάλου – δείτε τι αποκάλυψε ο γιατρός που τον έσωσε από τα χειρότερα.
«Μου κάνε ένα νόημα πρέπει να μιλήσω στο τηλέφωνο αλλά δεν φανταστήκαμε αυτό που ακολούθησε», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την στιγμή της αποχώρησης της συνεργάτιδάς της από το πλατό – δείτε εδώ το βίντεο καρέ καρέ.
«Λύγισε» η Τσιμτσιλή μιλώντας για την υγεία του Μυλωνάκη στον «αέρα» του Happy Day – Τι αποκάλυψε
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δήμος Βερύκιος κα αποκάλυψε: «Μου έλεγε η Τίνα χθες στο νοσοκομείο ότι την ώρα που κάναμε την συζήτηση για τον Μακάριο (σ.σ την ώρα της ενότητάς του)… Η Τίνα λέω “ο σύζυγός της στις εφημερίδες που συνεργάζεται…”. Εκεί η Τίνα σηκώνει το τηλέφωνό της και του στέλνει μήνυμα για τον Μακάριο και της γράφει “όλα καλά, τίποτα καμία εξέλιξη”. Δεν προλαβαίνει να σταματήσω εγώ και να το πει και της στέλνουν το μήνυμα ότι ο Γιώργος λιποθύμησε. Έγιναν όλα γρήγορα».
«Εμείς στην αρχή δεν καταλάβαμε και δεν αφήσαμε να φανεί η απουσία της. Έκλεισε το δικό σου κομμάτι, κάναμε κοντινά πλάνα. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο στην Τίνα να καταλάβει τι έγινε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια, συζητήσαν την δουλειά του Γιώργου Μυλωνάκη, αφού είναι Υφυπουρφός πατά τω πρωθυπουργό: «Ήταν ο άνθρωπος που έπαιρνε πάνω του όλη την δυσαρέσκεια όλη την οργή των δυσαρεστημένων βουλευτών, Υπουργών. Τον Παύλο Μαρινάκη τον έχει ο Μητσοτάκης για την μόστρα, την δουλειά όμως του Μαρινάκη την έκανε ο Μυλωνάκης».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Διαβάστε επίσης:
Mαζί δεν κάνουν και… χώρια δεν μπορούνε: Ξανά μαζί πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών που είχε χωρίσει
«Στις τελευταίες μας διακοπές είχαμε…»: Τα αποκάλυψε όλα ο Στράτος Τζώρτζογλου για τον χωρισμό με την Σοφία Μαριόλα, έτσι έγιναν όλα
«Λύγισε» στον αέρα του Buongiorno η Φαίη Σκορδά – Νέα απώλεια στην οικογένεια της: «Ήθελε να πάει στον μπαμπά μου… Δεν είμαι έτοιμη ακόμα, όπως βλέπετε»