ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

April 30, 2026

ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ


Διαφ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε μέσα από το προσωπικό της blog στα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να πολιτεύεται, ξεκαθαρίζοντας με απόλυτο τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η απάντηση – ανάρτηση

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο ενός κύματος ψευδών ειδήσεων, σύμφωνα με τις οποίες φερόταν να σκέφτεται να είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. Η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια, υπογραμμίζοντας πως «δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά».

Διαφ.

Παράλληλα, στάθηκε ιδιαίτερα στο φαινόμενο των fake news, επισημαίνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διακινούνται με τόσο γρήγορους ρυθμούς, ωστόσο όταν αφορούν άμεσα ένα πρόσωπο, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την επικινδυνότητά τους. Όπως ανέφερε, η διάδοση ανακριβών πληροφοριών επηρεάζει αρνητικά τη δημοκρατία, τον δημόσιο διάλογο αλλά και την ίδια την κοινωνική συνοχή.

Με την τοποθέτησή της, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να βάλει τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα σαφές μήνυμα για την ανάγκη προσοχής και διασταύρωσης της πληροφορίας στην εποχή της ταχύτατης ενημέρωσης.

Διαφ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: