
Χαμός με την πένθιμη εμφάνιση της Σία Κοσιώνη: Εμφανίστηκε έτσι στο τελευταίο της δελτίο στον ΣΚΑΪ και όλοι σχολίασαν το ίδιο
Η αυλαία για την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ έπεσε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαϊου, με την κεντρική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων να αποχαιρετά το κοινό της φανερά συγκινημένη.
Μετά από 20 χρόνια όπου η “σιδηρά κυρία της ενημέρωσης” κράτησε συντροφιά σε άπειρα νοικοκυριά και οικογένειες μέσα από την ποιοτική και σταθερή ενημέρωση., η ίδια βάζει τελεία σε ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής της που θα την συντροφεύει για πάντα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο σταθμός ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί την απόφαση της παρουσιάστριας να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ μέσα από μία συναισθηματικά φορτισμένη και μακροσκελή ανακοίνωση –δείτε την εδώ. Για την Σία Κοσιώνη οι συνεργάτες της είναι η οικογένειά της και όπως αποκάλυψε η ίδια μία τέτοια απόφαση δεν είναι εύκολη.
Τέλος για την Σία Κοσιώνη από το ΣΚΑΪ
Η Σία Κοσιώνη μάλιστα, στο αποψινό δελτίο ειδήσεων εμφανίστηκε ντυμένη με μαύρα ρούχα, με την ίδια να είναι σοβαρή και συγκροτημένη όπως πάντα.
Στην συνέχεια, προς τιμήν της τελευταίας της εκπομπής, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Βασίλης Χιώτης, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της ενημερωτική εκπομπής, σηκώθηκε από τη θέση του και προκειμένου να αποχαιρετίσει με μία υπόκλιση την συνεργάτιδά του, μία κίνηση που ξάφνιασε την παρουσιάστρια. «Βασίλη μου, να σ’ ευχαριστήσω πολύ» είπε η Σία Κοσιώνη, με τον ίδιο να απαντά: «Εγώ σ’ ευχαριστώ, Σία μου. Τιμή μου».
«Ήρθε αυτή η στιγμή. Μια στιγμή δύσκολη για μένα. Απόψε ακούτε και την καρδιά μου που χτυπάει πολύ δυνατά. Θα σας πω ότι σήμερα ολοκληρώνεται το όμορφο ταξίδι μου στον ΣΚΑΪ. Ήταν μεγάλη μου τιμή να με εμπιστεύεστε τα τελευταία 20 χρόνια. Στάθηκα απέναντι σας πάντα με σεβασμό, προσήλωση στις δημοσιογραφικές αξίες… Σας ευγνωμονώ, καληνύχτα και στο επανιδείν».
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Σοφία Παυλίδου: Η νέα της σχέση, η συγκατοίκηση και η αποκάλυψη για τον Χρήστο Φερεντίνο
-
Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονος μετά από πτώση από πολυκατοικία
-
Μόλις μαθεύτηκε σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί ο 54χρονος – Σοκ με ποιον θα είναι στο κελί