
Ηράκλειο: Σοκαριστική επίθεση σε καφετέρια – Άρπαξε την πρώην σύντροφό του από τον σβέρκο και την τράβηξε από τα μαλλιά
Ηράκλειο: Πήγε να πιει καφέ σε μαγαζί και την άρπαξε από τα μαλλιά – Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν το «100» – Συνελήφθη στη Λ. 62 Μαρτύρων ο δράστης του επεισοδίου
Οι φωνές της ακούστηκαν μέχρι το δρόμο όταν ο πρώην σύντροφος, ο οποίος φέρεται να την είχε ακολουθήσει, της επιτέθηκε.
Δείτε το βίντεο:
Την άρπαξε από το σβέρκο και της τραβούσε τα μαλλιά μέχρι που την έριξε στο πάτωμα.
Η κοπέλα αντέδρασε, ενώ άρχισε να καλεί σε βοήθεια μέχρι που ο άνδρας την απελευθέρωσε από τα χέρια του.
Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν στο «100», ενώ ο πρώην σύντροφος την «κοπάνησε». Εντοπίστηκε, όμως, να περπατάει στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έτυχε να πάει για καφέ στο συγκεκριμένο κατάστημα και έτσι του έδειξαν το βίντεο καθώς γνώριζαν την ιδιότητα του.

Ο αστυνομικός βγήκε στο δρόμο για να αναζητήσει τον άνδρα και έτσι τον αναγνώρισε και τον συνέλαβε από κοινού με τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ που στο μεταξύ είχαν φθάσει στο σημείο.
Η σύλληψη από εκτός υπηρεσίας αστυνομικό
Η διαφυγή του δράστη ωστόσο ήταν σύντομη, χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός, ο οποίος είχε ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό και είχε δει τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, εντόπισε τον άνδρα λίγη ώρα αργότερα να περπατά παραπατώντας στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων.
Έχοντας αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά του, ειδοποίησε τις Αρχές και προχώρησε στη σύλληψή του με τη συνδρομή συναδέλφων του που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Σοφία Παυλίδου: Η νέα της σχέση, η συγκατοίκηση και η αποκάλυψη για τον Χρήστο Φερεντίνο
-
Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονος μετά από πτώση από πολυκατοικία
-
Μόλις μαθεύτηκε σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί ο 54χρονος – Σοκ με ποιον θα είναι στο κελί