
Καλαμάτα: Ανατpιxιαστική αποκάλυψη σoκ για την 39xpovn από Πέτρο Κουσουλό
Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη γυναικοκτονία της 39χρονης Βασιλικής στην Καλαμάτα ήρθαν στο φως μέσα από την εκπομπή «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουνίου.
Ο Πέτρος Κουσουλός και οι συνεργάτες του ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αποκαλύπτοντας στοιχεία που σοκάρουν.
Τα νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία της Βασιλικής
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αποκάλυψε πως η άτυχη γυναίκα έφερε δύο θανατηφόρα τραύματα στην καρδιά, ενώ σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολετάτης στον Πέτρο Κουσουλό, η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στεγνή από αίμα. Τελευταίες ειδήσεις
Ο Πέτρος Κουσουλός, εμφανώς σοκαρισμένος από τα ευρήματα της υπόθεσης, αναφέρθηκε στη σκληρότητα του εγκλήματος, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια επίθεση που είχε διάρκεια περίπου δύο λεπτά.
Το χρονικό της συγκλονιστικής υπόθεσης
Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως τουλάχιστον 45 μαχαιριές δέχθηκε η 39χρονη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Όπως προέκυψε, δύο τραύματα στο στήθος και ένα στην πλάτη ήταν εκείνα που οδήγησαν στον θάνατό της. Παράλληλα, εντοπίστηκαν πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και το σαγόνι, αλλά και σοβαρά αμυντικά τραύματα στα χέρια, γεγονός που δείχνει πως η άτυχη γυναίκα πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για τη ζωή της.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και το συμπέρασμα του ιατροδικαστή ότι οι περισσότερες από τις μαχαιριές καταφέρθηκαν όταν η 39χρονη είχε ήδη πέσει στο πάτωμα. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα τη βρήκαν νεκρή σε εμβρυακή στάση μέσα στην κρεβατοκάμαρα.
Την ίδια ώρα, οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση. Οι ισχυρισμοί του 41χρονου ότι ξύπνησε και είδε τη σύζυγό του πάνω από το κρεβάτι με μαχαίρι δεν φαίνεται να πείθουν τους αστυνομικούς, καθώς μαρτυρίες γειτόνων κάνουν λόγο για έντονο καβγά και φωνές που ακούγονταν αρκετή ώρα πριν τη δολοφονία.
Στο σπίτι βρίσκονταν και οι δύο ανήλικες κόρες του ζευγαριού, ηλικίας 6 και 10 ετών, οι οποίες κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο την ώρα της τραγωδίας. Παράλληλα, στο διαμέρισμα είχε εντοπιστεί και συσκευασία ηρεμιστικών, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τις συνθήκες της νύχτας του εγκλήματος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τη Βασιλική, ο 41χρονος τη ζήλευε παθολογικά τους τελευταίους μήνες, ενώ είχε αρχίσει να διαδίδει στο περιβάλλον του πως η σύζυγός του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Φίλες της 39χρονης έχουν περιγράψει μια γυναίκα που ασφυκτιούσε από τον έλεγχο και τις πιέσεις που δεχόταν μέσα στο σπίτι, χωρίς όμως κανείς να φαντάζεται πως η κατάσταση θα οδηγούσε σε μια τόσο φρικτή κατάληξη.
Ο 41χρονος πήρε νέα προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί τελικά το Σάββατο 6 Ιουνίου, ενώ η υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΜΗΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: “ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ, ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ…”
-
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΠΑΝΙΚΟΣ – ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΑΙ…
-
Άννα Βίσση – Χρησιμοποίησαν το όνομά της παράνομα