
ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Η 37ΧΡΟΝΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ PRADA, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΤΗΣ
Θλίψη για την 37χρονη Ιταλίδα τουρίστρια που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Μύκονο, όπου βρισκόταν για το μπάτσελορ πάρτι της, με τις αρχές να διερευνούν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης.
Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο ΕΡΤnews, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες στη Μύκονο και έχει ήδη αναλάβει την έρευνα η τοπική αστυνομία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο όχημα στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα βρίσκονταν συνολικά τέσσερα άτομα, ενώ η ίδια καθόταν στο πίσω κάθισμα και δεν ήταν η οδηγός.
“Φαίνεται ότι συγκρούστηκαν δύο οχήματα, πλαγιομετωπικά μεταξύ τους”, σημείωσε, διευκρινίζοντας ότι τα αίτια του τροχαίου παραμένουν υπό διερεύνηση.
Τροχαίο στη Μύκονο: Χωρίς ενδείξεις αλκοόλ – Σε εξέλιξη η έρευνα
Όπως έγινε γνωστό, έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες εξετάσεις στους δύο οδηγούς, χωρίς να προκύψει κατανάλωση αλκοόλ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο, ωστόσο δύο ημέρες αργότερα κατέληξε, με αποτέλεσμα να αλλάξει η νομική διάσταση της υπόθεσης.
“Με αυτή την εξέλιξη ενημερώνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας, καθώς διαφοροποιείται και η ποινική δίωξη”, υπογράμμισε η κ. Δημογλίδου.
Η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
«Αλήθεια τώρα;»: Αγνώριστη η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου – «Έσκασε» με μαλλιά ράστα μέχρι κάτω… δεν μοιάζει πλέον Ελληνίδα – Η νέα της εικόνα
-
«Αυτή η γυναίκα όταν μιλούσε…»: Η σοκαριστική αποκάλυψη της Δημογλίδου για τη γυναικοκτονία στη Δράμα
-
Χρησιμοποιειτε σωστα το ψυγείο; Σε ποιον αριθμό πρέπει να είναι το κουμπί του ψυγείου για να μην σου παγώνουν όλα μέσα – Στο 1 ή στο 5;