Μια σοκαριστική είδηση συγκλονίζει το κοινό, καθώς η ανερχόμενη βασίλισσα ομορφιάς Σκαρλέντ Ροντρίγκεζ βρέθηκε νεκρή δίπλα στον σύντροφό της, Χοσέ Κάστρο, μετά τον φονικό σεισμό που χτύπησε τη Βενεζουέλα. Το ζευγάρι αγνοούνταν για πέντε ημέρες, προκαλώντας ανησυχία και θλίψη στη χώρα και
Πάγωσαν όλοι μόλις μαθεύτηκε ποια ήταν: Η ανερχόμενη βασίλισσα ομορφιάς βρέθηκε νεκρή δίπλα στον σύντροφό της
Μια απίστευτη ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίχθηκε στα συντρίμμια του φονικού σεισμού που ισοπέδωσε τη Βενεζουέλα την 24η Ιουνίου, με θύματα μια ανερχόμενη 23χρονη βασίλισσα ομορφιάς και τον αγαπημένο της σύντροφο.
Η Σκαρλέντ Ροντρίγκεζ (Skarlent Rodríguez), η οποία είχε στεφθεί Miss Grand Orlando κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση στον χώρο των καλλιστείων, και ο σύντροφός της, Χοσέ Κάστρο (José Castro), αγνοούνταν για πέντε ολόκληρες ημέρες μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στην πολιτεία La Guaira – την περιοχή που δέχθηκε το πιο σκληρό πλήγμα από τα ρίχτερ.
Μαζί μέχρι το τέλος: Εντοπίστηκαν αγκαλιασμένοι στα συντρίμμια
Οι ελπίδες των δικών τους ανθρώπων έσβησαν οριστικά τη Δευτέρα, όταν οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν να προσεγγίσουν το διαμέρισμά τους. Οι σοροί των δύο νέων ανασύρθηκαν από τα μπάζα, θαμμένες δίπλα-δίπλα.
????????️ | Hallan sin vida a reina de belleza entre los escombros en La Guaira, Venezuela.
Skarlent Rodríguez, fue encontrada sin vida junto a su novio debajo de los escombros del edificio en el que residían en La Guaira, Venezuela.
????Leé más: https://t.co/VEgxVF6SjS pic.twitter.com/jwleSMf0Bc
— LA PRENSA Nicaragua (@laprensa) July 1, 2026
Την τραγική είδηση επιβεβαίωσαν οι οικογένειές τους μέσα από την κοινή σελίδα που δημιούργησαν στην πλατφόρμα GoFundMe, ραγίζοντας καρδιές με το μήνυμά τους: «Δυστυχώς, βρέθηκαν και οι δύο νεκροί… δίπλα-δίπλα, μαζί μέχρι το τέλος».
Ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια
Η μοίρα στάθηκε απίστευτα σκληρή για την οικογένεια του Χοσέ Κάστρο, καθώς το νεαρό ζευγάρι δεν ήταν τα μόνα θύματα. Στον ίδιο καταστροφικό σεισμό έχασαν τη ζωή τους ο πατέρας, η γιαγιά, ο θείος αλλά και η θεία του Κάστρο, σκορπίζοντας απέραντο θρήνο στους συγγενείς που έμειναν πίσω.
Το «αντίο» του κόσμου της ομορφιάς στη Skarlent Rodríguez
Η 23χρονη κοπέλα, με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για το ήθος και τη λάμψη της στις ΗΠΑ. Ο οργανισμός Miss Grand Florida εξέδωσε ανακοίνωση τιμώντας τη μνήμη της και υπογραμμίζοντας τη βαθιά επίδραση που είχε στην κοινότητα των καλλιστείων, καθώς και την αξιοπρέπεια με την οποία πορεύτηκε στη σύντομη ζωή της.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ανείπωτη τραγωδία με νεκρό 3χρονο: Πνίγηκε σε πισίνα, κατέρρευσε ο πατέρας μόλις τον είδε – “Απέτυχα…”
-
Μυρτώ Παπαδομιχελάκη: Η Μυρτώ της Πάρου κοίταξε την κάμερα και συνέβη αυτό που οι γιατροί θεωρούσαν παντελώς αδύνατο
-
ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ – ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ