
Παντρεύτηκε o Θανάσης Αντετοκούνμπο την επί 13 χρόνια σύντροφό του Κάτια με κουμπάρο τον αδελφό του, Γιάννη
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπου, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο έναν μεγάλο έρωτα που μετρά πάνω από μία δεκαετία. Ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επί 13 χρόνια σύντροφό του, Κάτια, σε μια λαμπερή τελετή γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα και, φυσικά, όλη την οικογένεια Αντετοκούνμπου στο πλευρό τους.
Ένας έρωτας 13 ετών που κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της νύφης και η συγκίνηση του γαμπρού
Το ζευγάρι, που κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα περιτριγυρισμένο από στενούς φίλους και συγγενείς. Η Κάτια έκλεψε τις εντυπώσεις με το κομψό νυφικό της, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπου δεν έκρυβε την ευτυχία του, υποδεχόμενος την αγαπημένη του για την έναρξη της κοινής τους πλέον ζωής και επίσημα.
Με κουμπάρο τον “Greek Freak”
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπου άλλαξε τα στέφανα στο ζευγάρι
Ιδιαίτερη και άκρως συγκινητική ήταν η στιγμή της στέψης, καθώς χρέη κουμπάρου εκτέλεσε ο αδελφός του γαμπρού και σούπερ σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπου. Ο Γιάννης, φανερά χαρούμενος για την ευτυχία του αδελφού του, βρέθηκε στο πλευρό του ζευγαριού για να αλλάξει τα στέφανα, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τους πανίσχυρους και αδιάσπαστους δεσμούς που χαρακτηρίζουν την οικογένεια Αντετοκούνμπου.
Μια γιορτή γεμάτη μπάσκετ, μουσική και λάμψη
Όλο το “Antetokounmpo clan” παρόν στη μεγάλη γιορτή
Φυσικά, από το μυστήριο και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν έλειπαν τα υπόλοιπα αδέλφια της οικογένειας, ο Κώστας και ο Άλεξ, καθώς και η μητέρα τους, Βερόνικα. Το «παρών» έδωσαν επίσης εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο του ελληνικού και διεθνούς μπάσκετ, με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σηματοδοτώντας μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της οικογένειας.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Φίδι δάγκωσε φοιτητή στο κέντρο πόλης – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – Που είχε κρυφτεί το ερπετό
-
Αστυνομικοί έσωσαν σκύλο από τα καμμένα στη φωτιά στο Ωραιόκαστρο
-
Έσωσαν νεογέννητα πουλιά από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο – «Όλες οι ζωές έχουν την ίδια αξία»