Δεν είδαν τις κάμερες και έγιναν βούκινο: “Πλακώθnκαν” στις ξαπλώστρες, μπροστά σε όλο τον Κόσμο, Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα

July 9, 2026

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκονται η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα, οι οποίοι αποφάσισαν να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά με μια ρομαντική απόδραση στην Αθήνα. Οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης τους σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς οι κάμερες κατέγραψαν τις ανέμελες στιγμές τους μπ


Δεν είδαν τις κάμερες και έγιναν βούκινο: “Πλακώθnκαν” στις ξαπλώστρες, μπροστά σε όλο τον Κόσμο, Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα επέλεξαν να περάσουν μαζί την Πρωτομαγιά στην Αθήνα, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων. Με τον καιρό να θυμίζει πλέον καλοκαίρι, το ζευγάρι αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση, επιλέγοντας να απολαύσει τόσο τη θάλασσα όσο και την πισίνα του ξενοδοχείου.

Διαφ.

Παράλληλα, και οι δύο μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την απόδρασή τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ξεχώρισε ιδιαίτερα το βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός, στην οποία εμφανίζεται με ολόσωμο λεοπάρ μαγιό, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους και συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια.

Η κάμερα κατέγραψε έναν έντονο διάλογο

Διαφ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN εντόπισε το ζευγάρι. Ωστόσο, η στιγμή που καταγράφηκε δεν ήταν από τις πιο ανέμελες.

Οι δυο τους είχαν έναν έντονο διάλογο, με τις κινήσεις των χεριών τους να δείχνουν πως η συζήτηση είχε σοβαρέψει. Παρόλα αυτά, δεν έγινε γνωστό ποιο ήταν το θέμα που τους απασχολούσε ή τι ακριβώς συζητούσαν εκείνη τη στιγμή, καθώς δεν υπήρξε καμία σχετική πληροφορία για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Το πρώτο Πάσχα μαζί και η απόδραση στη Μονεμβασιά

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είχαν περάσει μαζί το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι, επιλέγοντας την Πελοπόννησο για τις διακοπές τους. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας φιλοξένησε τον σύντροφό της στον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, όπου εκείνος συμμετείχε ενεργά στα πασχαλινά έθιμα, αναλαμβάνοντας μάλιστα και τον ρόλο του ψήστη την Κυριακή του Πάσχα.

Η επενδυτική κίνηση που εξετάζει ο Μπρούνο Τσερέλα

Το ζευγάρι, που σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνει έναν χρόνο κοινής πορείας, πραγματοποίησε και μια ρομαντική εκδρομή στη Μονεμβασιά. Εκεί επισκέφθηκαν μια παλιά κατοικία με θέα στη θάλασσα, η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Μπρούνο Τσερέλα ως πιθανή επενδυτική ευκαιρία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: