Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λάρισα, με την εκδήλωση φωτιάς σε βαγόνι τρένου που επρόκειτο να αναχωρήσει για Αθήνα. Οι επιβάτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολυάωρη ταλαιπωρία, καθώς το δρομολόγιο ακυρώθηκε και αναγκάστηκαν να περιμένουν στον σταθμό χωρίς ενημέρωση για την κατάσταση. Η αναστάτωση αυτή έρχεται σε συνέχεια
ΣΟΚ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΕΝΑ – ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
Πολύωρη ταλαιπωρία για επιβάτες στη Λάρισα – Φωτιά σε βαγόνι άλλαξε το δρομολόγιο προς Αθήνα
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία εξελίχθηκε το ταξίδι δεκάδων επιβατών που επρόκειτο να μεταβούν από τη Λάρισα στην Αθήνα το πρωί της ημέρας, καθώς το προγραμματισμένο σιδηροδρομικό δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω περιστατικού φωτιάς σε βαγόνι.
Το τρένο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 07:30, ωστόσο οι επιβάτες παρέμειναν στον σταθμό για αρκετές ώρες χωρίς να ξεκινήσει η διαδρομή.
Μάλιστα, μέχρι τις 10:30, ώρα κατά την οποία το τρένο θα έπρεπε κανονικά να έχει φτάσει στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, οι ταξιδιώτες εξακολουθούσαν να βρίσκονται στη Λάρισα, αναμένοντας ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους ότι, εξαιτίας εκδήλωσης φωτιάς σε βαγόνι του συρμού, το ταξίδι προς την πρωτεύουσα θα συνεχιστεί με λεωφορεία.
Η ταλαιπωρία, ωστόσο, συνεχίστηκε και μετά την επιβίβαση στα οχήματα, καθώς η οδική μεταφορά αποδείχθηκε ιδιαίτερα χρονοβόρα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και τις 16:30 το απόγευμα, το λεωφορείο που μετέφερε τους επιβάτες δεν είχε ακόμη φτάσει στην Αθήνα.
Συνολικά, οι ταξιδιώτες συμπλήρωσαν περίπου εννέα ώρες από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης, ενώ η καθυστέρηση σε σχέση με την προβλεπόμενη ώρα άφιξης ξεπέρασε τις έξι ώρες, προκαλώντας έντονη κόπωση και εκνευρισμό στους επιβάτες, οι οποίοι βίωσαν μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα μετακίνησης.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Τραγωδία σε παραλία: Νεκρός 47χρονος μετά από βουτιά στη θάλασσα – Πήγε για 1 μπάνιο & δεν γύρισε ποτέ σπίτι, στα μαύρα η οικογένειά του
-
ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ 112, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
-
Νεκρός 47χρονος στις Ελληνικές θάλασσας – Δυστυχώς τον βρήκαν έτσι σε γνωστή παραλια