Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα Βριλήσσια, όταν ένας σκύλος επιτέθηκε σε έναν 66χρονο άνδρα, με αποτέλεσμα να υποστεί θανάσιμα τραύματα. Η επίθεση, που εκτυλίχθηκε έξω από φούρνο της γειτονιάς, είχε επίσης ως θύμα το μικρό κατοικίδιο του άνδρα, το οποίο κατασπαράχθηκε από τον επιθετικό σκύ
Το κατασπάραξε: Σκύλος ξέφυγε από το αφεντικό του και επιτέθηκε σε άτυχο άνδρα με κατοικίδιο έξω από τον φούρνο της γειτονιάς – Θανάσιμα τα τραύματά του
Σκηνές αρχέγονου τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στα Βριλήσσια, όταν ένας δεσποζόμενος σκύλος κατάφερε να λυθεί έξω από κατάστημα και επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε έναν 66χρονο άνδρα που έκανε βόλτα, κατασπαράζοντας παράλληλα μέχρι θανάτου το μικρό κατοικίδιό του.
Το Χρονικό της Άγριας Επίθεσης στην Οδό Κύπρου
Όλα συνέβησαν γύρω στις 07:30 το πρωί, επί της οδού Κύπρου στα Βριλήσσια. Μια 48χρονη γυναίκα, η οποία είχε βγει για ψώνια, έδεσε προσωρινά τον σκύλο της έξω από έναν φούρνο της γειτονιάς και εισήλθε στο εσωτερικό του καταστήματος.
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο 66χρονος περνούσε από το σημείο βγάζοντας βόλτα το δικό του σκυλάκι. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο δεμένος σκύλος κατάφερε να λυθεί και όρμησε με μανία εναντίον τους.
Σοβαρά Τραυματισμένος ο 66χρονος – Δεν τα Κατάφερε το Σκυλάκι του
Η επίθεση ήταν αστραπιαία και εξαιρετικά βίαιη. Το εξαγριωμένο ζώο επιτέθηκε πρώτα στον 66χρονο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα:
Στο χέρι και τον μηρό
Στην ωμοπλάτη (πλάτη)
Στο γόνατο
Ταυτόχρονα, ο σκύλος στράφηκε με μένος κατά του ανυπεράσπιστου κατοικιδίου του 66χρονου, δαγκώνοντάς το θανάσιμα με αποτέλεσμα το άτυχο ζωάκι να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο.
Στο Νοσοκομείο το Θύμα, με Χειροπέδες η Ιδιοκτήτρια
Αμέσως στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή και μετέφερε τον σοκαρισμένο και τραυματισμένο 66χρονο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να αντιμετωπιστούν τα βαθιά τραύματα από τα δαγκώματα.
Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη της 48χρονης ιδιοκτήτριας του σκύλου. Σε βάρος της σχηματίστηκε βαριά δικογραφία από τις Αρχές, η οποία περιλαμβάνει τις κατηγορίες της:
Πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Ζωοκτονίας
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Θρίλερ στον αέρα: Πανικός σε πτήση – Επιβάτες ούρλιαζαν όταν συνέβη το αδιανόητο
-
Έκτακτο τώρα: Πανίσχυρος σεισμός «Τέρας» 7 ρίχτερ -Έρχεται τσουνάμι;
-
ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ