
Σοκ στην Νέα Δημοκρατία, Τραγικές ώρες: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται πασίγνωστος Βουλευτής
Διονύσης Χατζηδάκης: Το μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του και το «ευχαριστώ» στους γιατρούς του Λαϊκού
Για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα μίλησε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Χατζηδάκης, στέλνοντας παράλληλα ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους δοκιμάζονται από προβλήματα υγείας.
Με ανάρτησή του, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους γιατρούς που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για τη φροντίδα και την υποστήριξή τους.
Η φωτογραφία από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Ο Διονύσης Χατζηδάκης συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Στο στιγμιότυπο διακρίνεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να σκύβει προς τον βουλευτή και, πέρα από τον καθιερωμένο χαιρετισμό, να τον αγγίζει στο κεφάλι, σε μια κίνηση που αποτυπώνει τη μεταξύ τους οικειότητα.
Το μήνυμα για την υγεία του
Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του, ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά, χάρη στην παρακολούθηση που λαμβάνει από το ιατρικό προσωπικό του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Στην ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά:
«Είμαι σίγουρος ότι έχοντας στο πλευρό μου τους γιατρούς του ΕΣΥ του Λαϊκού Νοσοκομείου που παρακολουθούν τακτικά την πορεία της υγείας μου, όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και ιδίως σε όσους δοκιμάζονται».
Το μήνυμά του συγκέντρωσε πολλά σχόλια συμπαράστασης και ευχές για ταχεία ανάρρωση από φίλους, συναδέλφους και πολίτες.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΗΚΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ…
-
Έριξε «βόμβα» ο Καλλιακμάνης για την δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: «Φρίκη με αυτό που είδε η μία από τις 2 κόρες του»
-
Σταύρος Γεωργίου: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση λίγες μέρες πριν τον θάνατό του – «Αν είχα αργήσει 20 λεπτά να φύγω, θα έπεφτα πάνω στην έκρηξη»