Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, καθώς οι αρχές εντόπισαν πρόσφατα το κινητό και το πορτοφόλι του. Τα νέα ευρήματα αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες του εγκλήματος και να συμβάλουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον από την ΕΛ.ΑΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ – Βρέθnκε το κινητό και το πορτοφόλι του Σταύρου Γεωργίου – Ραγδαίες εξελίξεις
Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου μέσα στο γραφείο του στην Αθήνα, καθώς οι έρευνες των Αρχών έφεραν στο φως σημαντικά νέα ευρήματα.
Κατά τη διάρκεια συμπληρωματικών ερευνών που πραγματοποιήσαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στον χώρο του εγκλήματος τις προηγούμενες ημέρες, εντοπίστηκαν τελικά τόσο το κινητό τηλέφωνο όσο και το πορτοφόλι του 73χρονου δικηγόρου.
Τι Αφαίρεσε Τελικά ο 28χρονος Δράστης
Η ανακάλυψη των προσωπικών αντικειμένων του θύματος εντός του δικηγορικού γραφείου ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σχετικά με τη ληστεία. Με τα νέα στοιχεία, οι Αρχές συμπεραίνουν ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο 28χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, αφαίρεσε από τον χώρο μόνο τον φορητό υπολογιστή του ποινικολόγου και ενδεχομένως κάποιο χρηματικό ποσό.
Οι Κατηγορίες και ο Δρόμος προς την Δικαιοσύνη
Σε βάρος του 28χρονου έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για:
Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Κλοπή
Παράνομη διαμονή στη χώρα
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Παρά την προσπάθειά του να εξαφανίσει τα ίχνη του αμέσως μετά την πράξη του, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ – ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ
-
ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ «ΜΙΛΗΣΑΝ» – ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
-
ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ: ΠΕΘΑΝΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ