Γύρισε όλη η Μύκονος να θαυμάσει τη Καλομοίρα: “Έσκασε” έτσι & την κοιτούσαν όλοι στα Ματογιάννια

July 28, 2026

Γύρισε όλη η Μύκονος να θαυμάσει τη Καλομοίρα: “Έσκασε” έτσι & την κοιτούσαν όλοι στα Ματογιάννια


Διαφ.

Η Ελλάδα αποτελεί κάθε καλοκαίρι τον αγαπημένο προορισμό της Καλομοίρας και του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι ζουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, φροντίζουν να περνούν μέρος των διακοπών τους στη χώρα μας.

Φέτος, το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε τη Μύκονο, όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα τρία παιδιά του, αλλά και με τους κουμπάρους του, τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα.

Διαφ.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στα σοκάκια του νησιού σε βραδινή έξοδο.

Διαφ.

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης μετρούν σχεδόν 16 χρόνια κοινής πορείας ως παντρεμένοι. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010, σε έναν εντυπωσιακό γάμο στη Νέα Υόρκη, παρουσία συγγενών και στενών φίλων. Από τότε έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια, αποκτώντας τρία παιδιά: τους δίδυμους γιους τους, Δημήτρη και Νίκο, και λίγα χρόνια αργότερα την κόρη τους, Αναστασία, η οποία έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Καλομοίρα μοιράζεται συχνά μέσα από τα social media στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή, αποδεικνύοντας πως η οικογένεια αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Βέβαια, η ίδια δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί πως ούτε ο δικός της γάμος υπήρξε πάντα εύκολος. Σε συνέντευξή της στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Γιώργος Μπούσαλης πέρασαν δύο σοβαρές κρίσεις στη σχέση τους, χωρίς όμως να σταματήσουν να παλεύουν για τον γάμο τους.

«Ο Γιώργος για μένα είναι προτεραιότητα, και κάνω πάντα αυτά που θέλει. Αν ο άντρας σου είναι καλός μαζί σου, και σε προσέχει, γιατί να μην το κάνεις; Έχουμε περάσει δύο φορές κρίση στον γάμο μας.

Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο όταν με είχε νευριάσει πάρα πολύ με κάτι. Είχα κλείσει μία δουλειά και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γιατί δεν είχα δουλέψω για πολύ καιρό. Κάναμε μίτινγκ όλη η οικογένεια και συμφωνήσαμε να το κάνω. Όταν έφυγα, μετά από τρεις μέρες έγινε της μουρλής. Δεν μπορούσα να φύγω απ’ τη δουλειά όμως, γιατί την είχα κλείσει. Μετά ηρέμησαν τα πράγματα».

Φωτογραφίες: NDP


Πηγή

Διαβάστε επίσης: