ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΟΚ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ 32ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ:ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΘΕ…

August 4, 2026

Μια τραγική είδηση έρχεται από τον Όλυμπο, όπου ένας 32χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας αναρρίχησης. Ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αμαλιάδα, βρισκόταν σε εξόρμηση με φίλους του όταν βούτηξε σε παγωμένα νερά και υπέστη σοβαρό ατύχημα. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και θέτει ζητήματα


ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΟΚ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ 32ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ:ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΘΕ…


Διαφ.

Ο άντρας από την Αμαλιάδα, είχε συναντηθεί με δύο φίλους του από τη Θεσσαλονίκη στην Πιερία και μαζί σκαρφάλωσαν στο βουνό

Ένας 32χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε φαράγγι στον Όλυμπο, στη θέση Κόκκινος Βράχος.

Διαφ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας από την Αμαλιάδα συναντήθηκε με δύο φίλους του από τη Θεσσαλονίκη στην Πιερία και μαζί σκαρφάλωσαν στον Όλυμπο. Αναρριχήθηκαν μέχρι τον Κόκκινο Βράχο στο ρέμα Ορλιά, στα 650 μέτρα υψόμετρο. Εκεί δημιουργείται ένας από τους πιο ωραίους φυσικούς καταρράκτες του Ολύμπου, οι οποίοι καταλήγουν σε μια βάθρα.

Σ’ αυτή τη βάθρα βούτηξε ο 32χρονος και με το που έπεσε στα νερά, φέρεται να έπαθε ανακοπή με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Διαφ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (2/8).

Οι φίλοι του ειδοποίησαν το 112, ενημερώθηκε αμέσως η Πυροσβεστική και δεκατέσσερις πυροσβέστες μετά από περίπου δύο ώρες πεζοπορία έφτασαν στο δύσβατο σημείο, εντόπισαν τον 32χρονο, τον ανέσυραν από τη βάθρα και τον παρέδωσαν στις 7 το απόγευμα στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση, από τα αποτελέσματα της οποίας θα διαπιστωθούν και τυπικά τα ακριβή αίτια θανάτου του 32χρονου.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: