
Ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ η Σίσσυ Χρηστίδου στην Κρήτη: Εμφανίστηκε με μονοκίνι και την κοίταζε όλο το νησί
Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία συνεχίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την παραμονή της στα Χανιά. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ξεχώρισε εκείνη στην οποία ποζάρει με μαύρο μονοκίνι, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Μπάλου.
Οι διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου στην Κρήτη
Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αφήσει για λίγο πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Κρήτη.
Η παρουσιάστρια βρίσκεται στα Χανιά, έχοντας στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταγράφει αρκετές από τις καλοκαιρινές της στιγμές.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Διαφ.
Η ίδια δημοσίευσε το Σάββατο 8 Αυγούστου μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντας στους followers της μια εικόνα από τις ημέρες που περνά στο νησί.
Η φωτογραφία από τον Μπάλο
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η εμφάνισή της στην παραλία του Μπάλου.
Η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε φορώντας ένα μαύρο μονοκίνι με κοψίματα, ενώ στο φωτογραφικό άλμπουμ υπήρχαν επίσης εικόνες από τα καταγάλανα νερά της περιοχής και το ηλιοβασίλεμα.
Η ανάρτησή της αποτύπωσε το καλοκαιρινό σκηνικό των διακοπών της, με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει το τοπίο και τη θάλασσα της Κρήτης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Συνεχίζεται το καλοκαιρινό ταξίδι
Η Κρήτη αποτελεί τον τελευταίο σταθμό των φετινών καλοκαιρινών εξορμήσεων της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία έχει πραγματοποιήσει αρκετές στάσεις σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.
Πριν φτάσει στα Χανιά, είχε βρεθεί μεταξύ άλλων στην Κέρκυρα και τη Μύκονο, ενώ στην Κρήτη συνεχίζει τις διακοπές της μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.
Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» φαίνεται πως έχει επιλέξει να αξιοποιήσει το καλοκαίρι για ξεκούραση και ταξίδια, μοιράζοντας παράλληλα με το κοινό της εικόνες από τις εξορμήσεις της.
ΠηγήΔιαβάστε επίσης:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Καίγεται η Ελλάδα μας – «Κόλαση» φωτιάς, τεράστια μάχη με επίγεια και εναέρια μέσα πριν φτάσει η νύχτα
Πάγωσε ο τουρίστας στην Κρήτη: Του απαγόρευσαν να πάρει ελαιόλαδο στο αεροπλάνο – Η λύση που έδωσε αστυνομικός την τελευταία στιγμή «Μην ανησυχείτε θα σας βοηθήσω»
ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσοχή στο κινητό – Μην απαντήσετε σε αυτόν τον αριθμό, μπορεί να σας χρεώσει πάνω από 100€