Θpήvoς και σπαραγμός: Πέθαvε ο Κώστας στα 41, σoκ

September 5, 2026

Ο αιφνίδιος θάνατος του 41χρονου Κώστα Κουρτέση έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ο Κώστας, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς, άφησε πίσω του οικογένεια και φίλους που τον αγαπούσαν. Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η αιτία του θανάτου του ήταν ανακοπή


Θpήvoς και σπαραγμός: Πέθαvε ο Κώστας στα 41, σoκ


Διαφ.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 41χρονο Κώστα Κουρτέση – Η αιτία θανάτου

Διαφ.

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του 41χρονου Κώστα Κουρτέση, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αιτία θανάτου του 41χρονου ήταν η ανακοπή καρδιάς.

Διαφ.

Σήμερα, Σάββατο, συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για να του πουν το τελευταίο «αντίο», με την οικογένειά του να βιώνει δύσκολες ώρες μετά την ξαφνική απώλειά του.

Τον αναζητούσαν οι γονείς του

Ο Κώστας Κουρτέσης είχε επιστρέψει λίγες ώρες νωρίτερα από τη Σκιάθο, όπου εργαζόταν. Από το πρωί της Πέμπτης οι γονείς του προσπαθούσαν επανειλημμένα να επικοινωνήσουν μαζί του, όμως εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Η ανησυχία τους μεγάλωνε όσο περνούσαν οι ώρες, μέχρι που ο 41χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε έδωσε την απάντηση για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του, καταλήγοντας ότι ο Κώστας Κουρτέσης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Είχε ανοίξει τη δική του επιχείρηση

Ο 41χρονος εργαζόταν ως μαραγκός και το τελευταίο διάστημα είχε πραγματοποιήσει ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, ανοίγοντας τη δική του επιχείρηση.

Ήταν ιδιαίτερα εργατικός και αφιέρωνε πολλές ώρες στη δουλειά του, προσπαθώντας να δημιουργήσει τη δική του επαγγελματική πορεία. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Σήμερα στις 12:00 η κηδεία

Η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Κουρτέση θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου.

Οι γονείς, τα αδέλφια, οι παππούδες, οι γιαγιάδες, συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετήσουν τον 41χρονο και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.


Πηγή