Συναγερμός επικρατεί στην Κέρκυρα μετά την τραγική είδηση της ανακάλυψης μιας 70χρονης γυναίκας νεκρής στη θαλάσσια περιοχή των Γουβιών. Η αλλοδαπή υπήκοος Λιθουανίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, παρά τις άμεσες προσπάθειες διάσωσης. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της.
ΣΟΚ: ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΗ
Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή των Γουβιών στην Κέρκυρα, όπου μία 70χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.
Η γυναίκα ήταν αλλοδαπή και υπήκοος Λιθουανίας. Παρά την επιχείρηση διάσωσης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Η 70χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Εκεί, σύμφωνα με την ενημέρωση των αρμόδιων αρχών, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Έρευνα από το Λιμεναρχείο
Την προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
Παράλληλα, από τις αρμόδιες αρχές παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 70χρονης.
Πηγή