Επιστρέφει με δική της εκπομπή στο Star

Οι υπογραφές έπεσαν και είναι πλέον οριστικό ότι την ερχόμενη σεζόν επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.


Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά που θα τη δούμε ως «ειδική σύμβουλο» στο καινούργιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του STAR «Shopping Star»!

KAGIA_MADATA_386834136.jpg

Όπως ανέφερε και το δελτίο Τύπου του STAR για την εκπομπή πρόκειται για “παιχνίδι μόδας, που συνδυάζει τα στοιχεία του ανταγωνισμού, της λαμπερής μεταμόρφωσης, της γυναικείας φιλαρέσκειας και του αψεγάδιαστου στυλ! Κάθε βδομάδα θα επιλέγονται 5 γυναίκες για να διαγωνιστούν και οι οποίες δεν θα έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους, ενώ εκτός από «ανταγωνίστριες», η κάθε μία θα έχει και το ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες.

Οι κανόνες είναι απλοί: Ένας 4ωρος μαραθώνιος αγορών για τις 5 διαγωνιζόμενες, που έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο budget προκειμένου να αναδείξουν και να προσεγγίσουν, όσο καλύτερα μπορούν το θέμα, που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, με απώτερο σκοπό να συγκεντρώσει η κάθε μία τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Το θέμα καθώς και η 5άδα των γυναικών, που θα διαγωνίζονται, θα αλλάζει κάθε βδομάδα. Οι 5 διαγωνιζόμενες ανταγωνίζονται για το ποια μπορεί να έχει το πιο κομψό και άρτιο αποτέλεσμα, πάντα με συγκεκριμένο budget και μέσα σε λίγες ώρες. Θα πρέπει να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο σύνολο και να αγοράσουν, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, να χτενιστούν, να μακιγιαριστούν και να ολοκληρώσουν στυλιστικά την εμφάνισή τους.

Ο περιορισμός των 4 ωρών είναι μια μεγάλη πρόκληση και ο χρόνος για την καθεμιά αρχίζει να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή, που πατάει το πόδι της στο πρώτο κατάστημα. Η κάμερα ακολουθεί τις επισκέψεις της κάθε διαγωνιζόμενης στα καταστήματα και καταγράφει τις επιλογές και τις αντιδράσεις της. Μετά την ολοκλήρωση των αγορών της η κάθε παίκτρια θα παρουσιάζει ως μοντέλο πάνω σε μια πασαρέλα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την επιλογή της. Στο τέλος και οι πέντε διαγωνιζόμενες δίνουν κρυφά τη βαθμολογία τους από το 1 έως το 10”.

Στο παιχνίδι αυτό λοιπόν που θα μεταδίδεται καθημερινά από το STAR υπάρχει ένα πρόσωπο που με τον τίτλο του «ειδικού συμβούλου» μιλά με τις διαγωνιζόμενες για όσα αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, συμβουλεύοντάς τες αλλά και… διαφωνώντας μαζί τους όταν χρειάζεται.

Το ρόλο αυτό λοιπόν θα αναλάβει η Βίκυ Καγιά που γνωρίζει από μόδα και styling, επιστρέφοντας στο τηλεοπτικό τοπίο με το «Shopping Star» στο οποίο τα στελέχη του STAR ποντάρουν πολύ θεωρώντας το ως ένα από τα δυνατά «όπλα» τους στη μάχη της τηλεθέασης…!

 

newsit

Πηγή: www.madata.gr/
Tο διαβάσαμε εδώ

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...