Πρώτος ο Εμποκού… τελευταίος ο Σαμπά στον Παναθηναϊκό

Ημέρα ανακοινώσεων είναι η Τετάρτη για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά στις τρεις τελευταίες του προσθήκες με τις οποίες αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ της ομάδας το φετινό καλοκαίρι.
Το χορό των ανακοινώσεων προβλέπεται να ανοίξει ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού ο οποίος ολοκλήρωσε τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και περιμένει το τελευταίο τυπικό έγγραφο επικύρωσης του δανεισμού του από την Κιέβο προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν.
Κατόπιν η σκυτάλη θα δοθεί στον Ουσμάν Κουλιμπαλί με τον οποίο έχουν επίσης ολοκληρωθεί επιτυχώς όλα τα θέματα που αφορούν στους όρους του συμβολαίου του, αλλά και των απαιτούμενων εξετάσεων, ενώ η υφιστάμενη εκκρεμότητα αφορά στην ανταλλαγή των επίσημων εγγράφων με τον Πλατανιά που θα επικυρώσουν και τυπικά το «deal».


Τελευταίος αλλά όχι έσχατος αναμένεται να υπογράψει ο Κρίστοφερ Σαμπά, με τον οποίο οι συζητήσεις συνεχίζονται από το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να βρεθεί η ενδεδειγμένη φόρμουλα για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και δη το «φιξ» ποσό των απολαβών του που αποτελεί το μοναδικό αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
Κι αυτό διότι η πρόσφατη (πέρυσι τέτοια εποχή) εγχείρηση στον αυχένα που είχε πραγματοποιήσει ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός, επιβάλλει την ύπαρξη «δικλείδων ασφαλείας» στο συμβόλαιό του, πρακτική που εφαρμόζεται από φέτος σε όσες περιπτώσεις παικτών κριθεί επιβεβλημένο (για παράδειγμα έχει ήδη γίνει στα συμβόλαια των Ιβανόφ και Λεντέσμα).
Το πιθανότερο συνεπώς είναι να βρεθεί η κοινώς αποδεκτή λύση για τον Σαμπά προς το τέλος της μεταγραφικής διορίας (8μ.μ.).

*Στο περιθώριο των τελευταίων μεταγραφικών κινήσεων του Παναθηναϊκού, στην ατζέντα της σημερινής ημέρας υπάρχει και η έκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ μέσω της οποίας προβλέπεται να επικυρωθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του συλλόγου, ύψους 5.100.000 ευρώ. 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...