Όλοι την κορόιδευαν για το παραμορφωμένο της πρόσωπο- Σήμερα όμως, παίρνει την πιο γλυκιά εκδίκηση (PHOTOS)

H 21χρονη Marimar Quiroa από την Καλιφόρνια είναι ένα τέλειο παράδειγμα δυνατού χαρακτήρα. Γεννήθηκε με έναν όγκο στο πρόσωπο που λέγεται hygroma και την εμποδίζει από το να μιλήσει, να αναπνεύσει ή να φάει κανονικά.


p1

Πρέπει να χρησιμοποιεί τη νοηματική γλώσσα για να επικοινωνήσει, τρώει μέσα από ένα σωλήνα που πάει κατευθείαν στο στομάχι της και αναπνέει από μία τρύπα στο λαιμό της. Μπορείτε να φανταστείτε πως δεν είναι και δύσκολο να πέσεις σε κατάθλιψη με τέτοιες συνθήκες και να μην θες να σε βλέπει άνθρωπος.

p2

Αλλά η Marimar δεν είναι μία συνηθισμένη ενήλικη – είναι μαχητής. Από όταν ήταν παιδί είχε αποφασίσει να χτίσει την αυτοπεποίθησή της. Ενθάρρυνε τον εαυτό της να κάνει λίστες με όλα τα πράγματα που θεωρούσε θετικά στον εαυτό της και μιλούσε ακόμα και στον καθρέφτη λέγοντάς του πως είναι όμορφη.

Καθώς μεγάλωνε, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για το μακιγιάζ και ξεκίνησε και το δικό της κανάλι στο YouTube δίνοντας συμβουλές ομορφιάς και πάνω από όλα εμπνέοντας τους άλλους να πιστεύουν στον εαυτό τους. Πριν το καταλάβει, έφτασε τις 5 εκατομμύρια προβολές και παίρνει άπειρα μηνύματα από γυναίκες που έχει εμπνεύσει θετικά.

p3

Πολλοί την σχολιάζουν θετικά αλλά παίρνει και αρνητικά μηνύματα. Υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να της δυσκολέψουν τη ζωή και την προσβάλλουν ή την κοιτάνε επίμονα. Αλλά εκείνη έχει βρει την καλύτερη λύση:

“Όταν μου λένε αρνητικά πράγματα, είτε τους σταματάω ή απλά τους αγνοώ. Αλλά εάν με κοιτάνε επίμονα, τους κοιτάω και εγώ μέχρι να σταματήσουν.

Τι δυνατός χαρακτήρας!

Tο κορίτσι αυτό έχει ασπαστεί όλες τις δυσκολίες της ζωής. Εκτός από το να φτιάχνει τα βίντεο, θέλει να γίνει και δασκάλα για κουφά παιδιά. Είναι επίσης δασκάλα της Zumba και διδάσκει μία φορά την εβδομάδα. Είναι εκπληκτικό που παρόλο τα προβλήματά της έχει τη δύναμη να βοηθάει άλλους που την χρειάζονται.

Δείτε ένα βίντεο από το κανάλι της στο YouTube:

Πρέπει να το παραδεχτείτε πως αυτή η νεαρή κοπέλα έχει καταφέρει να φτιάξει μία πολύ καλή για τον εαυτό της και έχει γίνει πολύ καλή στο να βοηθάει όσους είναι γύρω της. Τα συγχαρητήριά μας!

 

athensmagazine.gr

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...