Οι φωτογραφίες της Shanen Doherty από την χημειοθεραπεία

Τη δική της μάχη για τη ζωή εξακολουθεί να δίνει η Shanen Doherty, η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς, καθώς ο καρκίνος που είχε στο στήθος έκανε μετάσταση.


Η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να είναι ψύχραιμη και δυνατή, υπάρχουν όμως στιγμές που και εκείνη λυγίζει.  Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς η μητέρα της και ο σύζυγος της, ενώ κουράγιο παίρνει και από τα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται  στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλές από τις δύσκολες στιγμές τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια από αυτές είναι και η διαδικασία της χημειοθεραπείας από την οποία ανέβασε και φωτογραφίες. Σε μια από αυτές φαίνεται και ο σύζυγος της ο οποίος της δίνει ένα φιλί στο μέτωπο.

   

«Τα πολλά πρόσωπα του καρκίνου. Μέρα χημειοθεραπείας. Αυτό που αποκαλούμε κόκκινο διάβολο, μπαίνει στον οργανισμό μου μέσα από μια ειδική δίοδο που έχω στο στήθος μου», έγραψε στη λεζάντα.

ΝτοχερτιΝτόχερτι 23

Φωτογραφία δημοσίευσε και από την επίσκεψη της στο καταφύγιο αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων, απ΄ όπου και υιοθέτησε ένα σκυλάκι.

21

Πηγή: www.trelokouneli.gr/
Tο διαβάσαμε εδώ

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...