Ξόδεψε πάνω από 100.000€ σε χειρουργεία για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της. Δείτε πως είναι σήμερα και θα τα σαστίσετε!

j16

Μια γυναίκα φαίνεται αγνώριστη μετά από εγχείρηση αξίας 105.000 ευρώ για να αφαιρέσει λίπος και περιττό δέρμα που όπως λέει η ίδια την έκανε να μοιάζει με «σκύλο Σαρ-Πέι».


Η 32χρονη Georgia Ailes, 32, από την Πολιτεία της Ουάσινγκτον, ζύγιζε 146 κιλά, και πήρε μεγάλο βάρος εξαιτίας μιας ορμονική μεταβολής που έθεσε εκτός ελέγχου τον μεταβολισμό της.

Μετά από αμέτρητες δίαιτες, αποφάσισε να κάνει γαστρική παράκαμψη το 2014.

1

2

Μετά την εγχείρηση, μπορούσε να τρέφεται μόνο με υγρά πρωτεΐνης για χρονικό διάστημα 3 μηνών και είχε δυσκολία να περάσει σε στέρεη διατροφή.

Μέσα σε δύο χρόνια, με προσεκτική διατροφή και γυμναστική, έχασε 76 κιλά.

Αλλά μετά από την απώλεια τόσων κιλών, απέκτησε περιττό δέρμα, που κρεμόταν και την δυσκόλευε να γυμναστεί, αλλά και σε όλες τις καθημερινές της δραστηριότητες.

3

4

Πριν από 5 μήνες, αποφάσισε να βελτιώσει την εικόνα της, και έκανε δεύτερη εγχείρηση, αυτή τη φορά όμως για κοιλιαπλαστική και ανόρθωση στήθους.

Το κόστος των χειρουργείων έφτασε τις 105.000 ευρώ, αλλά εξαιτίας επιπλοκών της υγείας της, πήρε πίσω τα χρήματά της μέσω του ασφαλιστικού ταμείου, και τώρα πλέον απολαμβάνει τη νέα της ζωή!

5

6

7

8

9

10

11

12

Πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...