Έπιασε την κοπέλα του να τον κερατώνει και ο εραστής τον πυροβόλησε

Δεν του έφτασε η απιστία, αλλά έπρεπε να πάει και στο νοσοκομείο ο άτυχος Αμερικανός, που έπιασε την κοπέλα του να τον απατά, με αποτέλεσμα ο εραστής της να τον πυροβολήσει. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


Και κερατάς και… πυροβολημένος ένας Αμερικανός, που έπιασε την κοπέλα του να τον απατά μ’ έναν άλλο άνδρα σε μοτέλ στο Σικάγο.

Το θύμα, που υποψιαζόταν εδώ και πολύ καιρό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κοπέλα του, μπήκε στο δωμάτιο του μοτέλ και την είδε στο κρεβάτι με άλλον. Σαν αποδεικτικό στοιχείο, αλλά και για να την εκδικηθεί, θέλησε να τραβήξει ένα βίντεο από την απιστία, χωρίς ωστόσο να λάβει υπόψιν τον εραστή, ο οποίος όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά τράβηξε και όπλο.

Μετά από την ανταλλαγή “φιλοφρονήσεων”, μεταξύ των δυο ανδρών, την ώρα που η κοπέλα συνέχιζε να τριγυρνά γυμνή στο δωμάτιο, ο επίσημος φίλος σάστισε μόλις είδε το όπλο και προκάλεσε τον εραστή να τον πυροβολήσει. Ο δεύτερος, επειδή δεν σήκωνε και πολλά, του έριξε στο πόδι!

Αργότερα, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το βίντεο από το απίστευτο περιστατικό χρειάστηκε λιγότερες από 12 ώρες για να γίνει viral.

Πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...