Ετοιμάζεσαι να κάνεις ανταύγειες; Μάθε ποιες αποχρώσεις θα σε ανανεώσουν!

Τώρα που αλλάζει η εποχή πολλές από εμάς επιθυμούμε μια αλλαγή. Συνήθως ξεκινάμε από τα μαλλιά. Αν δεν είσαι από τις πολύ τολμηρές που θα δοκίμαζαν μια νέα κουπ, κάνε ανταύγειες που θα σε ανανεώσουν και θα δώσουν φως στο χρώμα των μαλλιών σου.


Ποια απόχρωση να διαλέξεις:

Αν παρατηρήσει κανείς τα μαλλιά μας στην φυσική τους απόχρωση θα διαπιστώσει ότι το χρώμα τους δεν είναι ενιαίο. Υπάρχουν λεπτές φυσικές ανταύγειες  σε αποχρώσεις κοντινές με την φυσική μας βάση. Το ιδανικό είναι να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα για να φαίνεται φυσικό. Η απόχρωση της επιδερμίδας σου και το χρώμα των μαλλιών σου θα σου δώσουν την απάντηση.

anta

-Αν το δέρμα σου έχει ζεστό τόνο, διάλεξε αποχρώσεις χρυσού ή έντονου κόκκινου.
-Αν το δέρμα σου είναι πιο ροζ, απέφυγε τους κόκκινους ή μπρονζέ τόνους γιατί θα σε κάνουν πιο χλωμή. Διάλεξε ανταύγειες σε σταχτί ή σαμπανί αποχρώσεις που θα «ζωηρέψουν» το χρώμα της επιδερμίδας σου.
-Αν είσαι μελαχρινή, επέλεξε ανταύγειες σε ανοιχτό καστανό και όχι ξανθό γιατί το αποτέλεσμα θα είναι σκληρό και ξεπερασμένο.
-Αν είσαι κοκκινομάλλα, θα σου ταίριαζε τέλεια ένα φωτεινό χάλκινο που θα δώσει όγκο και ζωντάνια στα μαλλιά σου.
-Αν είσαι ξανθιά, σου ταιριάζουν οι πλατινέ αποχρώσεις ή το ανοιχτό μελί.
-Αν είσαι καστανή, οι καραμελέ αποχρώσεις είναι ιδανικές!
-Αν έχεις γκρίζα μαλλιά και θέλεις να δείχνεις νεότερη, μερικές ανταύγειες σε σκούρο καστανό χρώμα είναι μια καλή λύση.

ant

Τι στυλ να διαλέξεις:

Αν δεν σου αρέσουν οι πολλές αντιθέσεις μπορείς να κάνεις ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο, ώστε να φωτίσεις τα φυσικά χαρακτηριστικά σου. Το δέρμα σου θα είναι πιο φωτεινό και πιο νεανικό ενώ το βλέμμα σου πιο έντονο. Για να το πετύχεις, επέλεξε  δύο ή τρεις τόνους πιο φωτεινούς από το φυσικό σου χρώμα.

Γενικά προτίμησε τις λεπτές ανταύγειες που προσφέρουν πιο φυσικό αποτέλεσμα, κυρίως στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Οι πλατιές ανταύγειες δίνουν ψεύτικο αποτέλεσμα. Κάνε μόνο όσες ανταύγειες σου χρειάζονται για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Οι πολλές ανταύγειες είναι αντιαισθητικές και θα σου προσθέσουν χρόνια!

 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...