Αναδείξτε το σχήμα του προσώπου σας με καλοσχηματισμένα φρύδια! 5 μυστικά για να τα σχηματίσετε σωστά

Τα φρύδια πλαισιώνουν το πρόσωπο και τονίζουν τα μάτια, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είναι περιποιημένα και καλοσχηματισμένα. Διαβάστε παρακάτω πως να αποκτήσετε τα τέλεια φρύδια με 5 πολύ απλές συμβουλές.
1. Αγοράστε ένα μολύβι φρυδιών
Ένα μολύβι φρυδιών μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Είναι ιδανικό για να γεμίζετε τα φυσικά κενά που όλοι έχουμε στο τόξο των φρυδιών μας και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα πυκνά φρύδια που ονειρεύεστε. Να επιλέγετε πάντα μία απόχρωση που πλησιάζει όσο γίνεται περισσότερο στο φυσικό σας χρώμα και να χρησιμοποιείτε το μολύβι με φειδώ. Είναι ότι καλύτερο για να γεμίζει τις άκρες και τις γωνίες και δίνει στα φρύδια απόλυτα ακριβή καθορισμό.


2. Επενδύστε σε ένα σετ περιποίησης φρυδιών
Αν δυσκολεύεστε να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας, μπορείτε να αγοράσετε ένα σετ περιποίησης φρυδιών από κάποια εταιρεία καλλυντικών. Τα σετ αυτά περιέχουν στένσιλ που σας βοηθούν να βγάλετε τα φρύδια σας δίνοντάς τους τέλειο σχήμα. Περιέχουν επίσης ειδικές πούδρες και μολύβια που σας βοηθούν να τονίσετε τα μάτια σας.

3. Εφαρμόστε ένα ειδικό τζελ φρυδιών
Αυτή είναι πολύ σημαντική συμβουλή για τις γυναίκες που έχουν κατσαρές τρίχες στα φρύδια. Αυτές οι ατίθασες τρίχες μπορεί να κάνουν τα όμορφα φρύδια να χαλάνε πολύ γρήγορα. Ένα τζελ κατάλληλο για τα φρύδια θα τιθασεύσει τις τρίχες αυτές για όλη μέρα και θα τους δώσει τέλεια όψη.

ff

4. Βγάζετε τα φρύδια σας συχνά
Μην περιμένετε μέχρι οι τρίχες να σχηματίσουν ένα μικρό θάμνο πριν αποφασίσετε να πιάσετε το τσιμπιδάκι των φρυδιών ή το κερί αποτρίχωσης. Όταν έχουν φυτρώσει τόσες πολλές τρίχες είναι πολύ εύκολο να χάσετε τη γραμμή που θέλετε και μετά υπάρχει περίπτωση να μαδήσετε τα φρύδια σας περισσότερο απ’ όσο θα θέλατε. Αντίθετα, να βγάζετε τακτικά τις τριχούλες που περισσεύουν για να κρατήσετε τη γραμμή των φρυδιών σας ορατή και καθορισμένη.

5. Εφαρμόστε σκιά ματιών στο κόκκαλο των φρυδιών
Τονίστε το κόκκαλο των φρυδιών σας με μια ελαφριά, λαμπερή σκιά ματιών κι αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος να αναδείξετε τα φρύδια σας. Κάνει τη γραμμή των φρυδιών να φαίνεται πιο καθορισμένη και τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν περισσότερο. Είναι επίσης ένας υπέροχος τρόπος να καλύψετε τις τρίχες που πιθανόν βρίσκονται στο κόκκαλο των φρυδιών οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα.

 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...