Το 91% των ανθρώπων ΔΕΝ μπορεί να εντοπίσει τον Σκύλο που κρύβεται ανάμεσα στις Αγελάδες μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Εσύ Μπορείς;


Έχουν περάσει 9 μήνες από τότε που ο Ούγγρος καρτουνίστας Gergely Dudas τρέλανε για πρώτη φορά το διαδίκτυο κρύβοντας ένα πάντα ανάμεσα σε χιονάνθρωπους. Και η νέα αυτή τάση δεν φαίνεται να σταματά, αφού το διαδίκτυο ψάχνει να βρει έναν νέο κρυμμένο χαρακτήρα.


Στο τελευταίο του σκίτσο στόχος είναι να βρείτε έναν σκύλο ανάμεσα σε ένα κοπάδι πιτσιλωτές αγελάδες.

3

Η αγροτική εταιρία Tama, η οποία δημιούργησε τον γρίφο, έκρυψε έξυπνα τον σκύλο ανάμεσα στις αγελάδες. Ο σκύλος και οι γάτες έχουν παρόμοια χρώματα, ενώ τα άσπρα αυτιά του μοιάζουν με κέρατα. Όσοι έχουν καλό μάτι θα καταφέρουν εντοπίσουν τον σκύλο στην τέταρτη σειρά, κρυμμένο δίπλα στην τέταρτη αγελάδα από τα δεξιά.

4

Οι γρίφοι του Wang είναι η τελευταία τάση στους γρίφους αυτού του είδους. Τον περασμένο μήνα, ο καλλιτέχνης πίσω από τον αρχικό γρίφο με το πάντα δημιούργησε έναν γρίφο με θέμα τον βυθό. Ο Gergely Dudas προκάλεσε το διαδίκτυο να βρει ένα ψάρι κρυμμένο ανάμεσα σε ένα κοπάδι χταπόδια. Το ψάρι είναι έξυπνα κρυμμένο και έχει ίδιο χρώμα με τα χταπόδια.

5

Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε το ψάρι κρυμμένο περίπου στην μέση της εικόνας προς τα αριστερά. Ο Dudas μετά τον γρίφο με το πάντα, προκάλεσε το διαδίκτυο με μια γάτα κρυμμένη ανάμεσα σε κουκουβάγιες. Επίσης, δημιούργησε και έναν γρίφο με πασχαλινό θέμα, όπου ένα αβγό είναι κρυμμένο ανάμεσα σε σειρές με κουνελάκια.

6

7

Ο καρτουνίστας, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Dudolf, έβαλε μερικά παραπλανητικά στοιχεία για να δυσκολέψει όσους προσπάθησαν να λύσουν τον γρίφο. Ένα από τα κουνελάκια φοράει καπέλο, δύο άλλα κρατάνε έναν κουβά με μπογιά και ένα τέταρτο μασάει ένα καρότο, τραβώντας το βλέμμα μας μακριά από το αβγό.

Το ροδακινί αβγό βρίσκεται στην πραγματικότητα από την αριστερή πλευρά της εικόνας, δύο σειρές από το τέλος, πίσω από ένα άσπρο κουνελάκι.

8


9

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έγραψαν πολύ θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια προς τον δημιουργό, άλλοι όμως δεν εντυπωσιάστηκαν και τόσο από τους γρίφους του.

10

11

Ο Dudolf πρωτοέγινε διάσημος πέρσι τον Δεκέμβριο με το σκίτσο του όπου υπήρχε ένα πάντα κρυμμένο ανάμεσα σε ένα πλήθος από χιονάνθρωπους, το οποίο κοινοποιήθηκε εκατοντάδες χιλιάδες φορές. Τo σκίτσo σε στιλ “Που είναι ο Waldo;” ακολούθησε αυτό με τις γάτες και τις κουκουβάγιες, πριν προσθέσουν αρκετοί μιμητές τα δικά τους σκίτσα.

Ο Oneste, χρήστης του Reddit, σχεδίασε μια ομάδα από Stormtroopers και έκρυψε ανάμεσα τους ένα πάντα, σηματοδοτώντας την κυκλοφορία του “Star Wars: The Force Awakens”.

Find the Cat amongst the Owls / created by cartoonist Gergely Dudás - pen name ''Dudolf''

13

14
Ανάμεσα στους πολεμιστές της αυτοκρατορίας υπάρχει ένα πάντα με τον ίδιο ασπρόμαυρο χρωματισμό. Στην συνέχεια, τον Φεβρουάριο με αφορμή τα βραβεία Όσκαρ, ο σκιτσογράφος Michael Rogalski έκρυψε ένα χρυσό αγαλματίδιο ανάμεσα σε C3PO droids από τον Πόλεμο των Άστρων και τρέλανε τον κόσμο που έψαχνε να το βρει.

15

16

Πώς σας φάνηκαν;

Credit: dailymail.co.uk[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...