Η Σοκαριστική στιγμή που Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών εξαρθρώνει Κατά λάθος το Γόνατο μαθητή του με μία μόνο κίνηση!


Τα τρομακτικά πλάνα αυτού του βίντεο, δείχνουν μια επίδειξη Muay Thai η οποία καταλήγει οδυνηρά λάθος, καθώς ένας εκπαιδευτής εξάρθρωσε το γόνατο του αντιπάλου του με μία μόνο κίνηση!


Στο παρακάτω βίντεο, που γυρίστηκε σε ένα εκπαιδευτήριο πολεμικών τεχνών στην Ταϊλάνδη, ένας άνδρας με κόκκινο σορτς στέκεται απέναντι από τον αντίπαλό του.

«Εντάξει παιδιά θέλουμε να κάνουμε μια Muay Thai επίδειξη χαμηλού λακτίσματος«, εξηγεί ο ίδιος στους μαθητές του που παρακολουθούν.

1

2

«Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, είναι να χτυπήσετε ακριβώς εδώ«, προσθέτει ο εκπαιδευτής δείχνοντας ακριβώς πάνω από το γόνατο του ανθρώπου με το κίτρινο σορτς και αφού μέτρησε μέχρι το 3, με μια γρήγορη κλωτσιά, χτύπησε τον αντίπαλό του ακριβώς στο σημείο που έδειξε προηγουμένως.

Αλλά προς μεγάλη του έκπληξη, η κίνησή του φάνηκε να είναι πολύ πιο ισχυρή απ” ότι περίμενε, εξαρθρώνοντας το γόνατο του αντιπάλου του, που λυγίσε αφύσικα προς τα κάτω.

Ουρλιάζοντας από τον πόνο, ο κακόμοιρος άνθρωπος έπεσε στο πάτωμα.


Οι θεατές, μην πιστεύοντας πως το συμβάν ήταν πραγματικό, απομακρύνθηκαν γελώντας με τον πόνο του ανθρώπου.

3

4

Το γυμναστήριο Muay Thai στην Ταϊλάνδη δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα τους στο Facebook την Κυριακή και γρήγορα έγινε viral με πάνω από 5,6 εκατομμύρια προβολές και 82.000 αναδημοσιεύσεις.

Ωστόσο, πολλοί στα σχόλια αμφισβητούν την εγκυρότητά του.

5

6

Στο τέλος του βίντεο, ο εκπαιδευτής σηκώνει τον αντίπαλό του με το γόνατό του εξακολουθεί να φαίνεται εξαρθρωμένο, πράγμα το οποίο έχει οδηγήσει τους θεατές να αναρωτιούνται αν η κλωτσιά όντως «πήγε στραβά».

Η Nicolas Lara έγραψε: «Δεν είναι ότι λάκτισμα πήγε στραβά, ήταν μια επίδειξη εξάρθρωσης.»

Ενώ η Reese Dubinsky πρόσθεσε: «Νομίζω ότι απλά είναι κάτι που μπορεί να κάνει με το γόνατό του και το εκμεταλλεύτηκαν ως τέχνασμα.»

Credits: Daily Mail[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...