Το Νο1 trend θα φορεθεί και το φθινόπωρο! Οι κινήσεις-ματ για να φορέσεις σωστά τα κρόσσια

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως μας αρέσουν πολύ τα κρόσσια. Κάθε σεζόν είναι παρόντα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο αλλά ειδικά αυτή την άνοιξη θα τα δούμε περισσότερο από ποτέ. Γιατί τα αγαπάμε τόσο; Είναι απλό, προσθέτουν κίνηση στα ρούχα και -όπως τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία- κάνουν ακόμα και τα πιο απλά σύνολα πολύ πιο ενδιαφέροντα. Επειδή ξέρουμε πως φέτος οι περισσότεροι από εσάς θα τα λατρέψετε, ακόμα και αν μέχρι τώρα δεν τα έχετε τολμήσει, διαβάστε μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να φορέσετε κρόσσια.

Διαφ.
Loading...

1. Τα κρόσσια, όπως είπαμε και πιο πάνω, είναι διακοσμητικά στοιχεία. Τα διακοσμητικά στοιχεία τραβούν τα βλέμματα και προσθέτουν όγκο πάντα. Συνεπώς, αν θέλετε να «κρύψετε» κάποιο σημείο του σώματός σας, τα κρόσσια δεν είναι καλή ιδέα.

2. Ένα αξεσουάρ με κρόσσια, όπως για παράδειγμα μια τσάντα, δεν πρέπει ποτέ να συνδυάζεται με ένα ρούχο με κρόσσια. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ busy και σίγουρα δε θα σας κολακεύει.

kro

3. Όσο περισσότερα είναι τα κρόσσια, τόσο πιο ουδέτερα πρέπει να είναι τα χρώματα. Ο κανόνας αυτός ισχύει και στα total looks, καθώς το συγκεκριμένο στοιχείο είναι ικανό από μόνο του να κάνει statement οπότε δε χρειάζεται να το τονίσετε ακόμα περισσότερο επιλέγοντας πολύ έντονες αποχρώσεις.

4. Αντίθετα, αν στο κάτω μέρος της σιλουέτας σας υπάρχει ένα basic κομμάτι, όπως μια μαύρη, pencil φούστα ή ένα τζιν παντελόνι, τότε στο πάνω μέρος, μπορείτε να υπερβάλλετε λίγο και με τα κρόσσια, επιλέγοντας έντονα χρώματα ή ακόμα και μεταλλική λάμψη.

5. Τα ρούχα με κρόσσια δεν πρέπει να συνδυάζονται ως επί το πλείστον με πολύ μεγάλα κοσμήματα. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως έχουμε δει στο παρελθόν να κάνει η Olivia Palermo, αν όμως δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.

6. Αν ήδη τα λατρεύετε αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς πρέπει να τα φορέσετε, προτείνουμε να προτιμήσετε σε αξεσουάρ με κρόσσια ή λεπτομέρειες για αρχή και στη συνέχεια να πειραματιστείτε με πιο τολμηρούς συνδυασμούς.

 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...