Σε πονάει το κερί; 4 tricks για λιγότερο πόνο κατά την αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυία, η οποία έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το κοινό ξυραφάκι. Ωστόσο, πολλές είναι οι γυναίκες που αποφεύγουν αυτόν τον τρόπο αποτρίχωσης λόγω του πόνου που τους προκαλεί. Όχι πια! Ακολουθήστε τις παρακάτω απλές, αλλά αποτελεσματικές συμβουλές και μειώστε τον πόνο.
1. Παυσίπονο
Πριν ξεκινήσετε την αποτρίχωση, πάρτε ένα παυσίπονο, μια απλή ασπιρίνη ή οτιδήποτε άλλο προτιμάτε.


2. Αποτρίχωση και περίοδος
Αποφύγετε το να κάνετε αποτρίχωση μόλις τελειώσει η περίοδος σας. Προτιμήστε να την κάνετε μια εβδομάδα αφού έχει υποχωρήσει και αυτό διότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο μετά την περίοδο.

po

 

3. Οδοντόκρεμα
Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, είναι πολύ αποτελεσματικό. Μισή ώρα πριν τη διαδικασία απλώστε οδοντόκρεμα στις περιοχές που θέλετε να αποτριχώσετε. Με αυτόν τον τρόπο η περιοχή θα μουδιάσει για λίγη ώρα και ο πόνος που θα νιώσετε θα είναι πολύ μικρότερος!

4. Κεφάλι στο πλάι και βήχας
Ένα μικρό αλλά εξίσου αποτελεσματικό κόλπο για την μείωση του πόνου είναι η στροφή του κεφαλιού σας στο πλάι, τη στιγμή που τραβάτε το υλικό με το κερί και ο ταυτόχρονος δυνατός βήχας καθώς τραβάτε την ταινία. Με αυτό τον τρόπο θα τραβήξετε την προσοχή του εγκεφάλου σας μακριά από τον πόνο που σας προκάλεσε η αποτρίχωση με κερί.

 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...