Μόνο το κατάλληλο print θα κολακεύσει τον σωματότυπο σου! Μάθε ποιο σου ταιριάζει

Τα print όλες ξέρουμε πόσο εύκολα δημιουργούν εντυπωσιακά look. Εμφανίσεις βασισμένες σε έντονες εκτυπώσεις και ζωηρά χρώματα. Επειδή όμως, δεν ταιριάζουν όλα τα μοτίβα σε κάθε σωματότυπο ας δούμε ποιο είναι το σωστό print για κάθε σωματότυπο. Το να ξέρουμε τι μας ταιριάζει  είναι πολύ βασικό, αν επιδιώκουμε καλαίσθητες εμφανίσεις.


#1 Μικροκαμωμένη

Στην περίπτωση αυτή το ύψος δεν είναι από εκείνα που σας χαρακτηρίζουν, συνεπώς θα πρέπει να επιλέξετε το print της ρίγας αν θέλετε να επιμηκύνετε τη σιλουέτα σας. Και συγκεκριμένα οι κάθετες ρίγες. Αν όμως δεν είστε ο τύπος που επιλέγει ρίγα, τότε διαλέξετε ένα pattern πιο μικρό.

Extra Tip: έχετε υπόψη πως κάθε prints που είναι μεγαλύτερο από τη γροθιά σας θα εξουδετερώσει το λεπτοκαμωμένο σκελετό σας.

s1

#2 Ψιλόλιγνη σιλουέτα

Αν είστε ψηλές και λεπτές, τότε οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός πως μπορείτε να φορέσετε μεγάλα και έντονα print – ότι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να το αναδείξετε.

Extra Tip: Τα μονότονα prints θα σας κάνουν να φαίνεστε άχαρη συγκριτικά με τα flashy μοτίβα που θα τραβήξουν την προσοχή στον κορμό και όχι στα άκρα σας.

s2

#3 Σχήμα αχλαδιού

Το τονισμένο κάτω μέρος του σώματος σας δεν χρειάζεται να τονιστεί περισσότερο, οπότε στόχος σας είναι να δημιουργηθεί ισορροπία ανάμεσα στο πάνω και στο κάτω μέρος του σώματος σας. Προτιμήστε το print να το φορέσετε στο επάνω μέρος του σώματος σας.

Extra Tip: Τα floral prints είναι χαριτωμένα, έχουν χρώματα και μπορούν να φορεθούν ξανά και ξανά.

s3

#4 Έντονο Μπούστο

Το ακριβώς αντίθετο από την πιο πάνω περίπτωση. Οπότε το print εδώ φοριέται στο κάτω μέρος του σώματος – παντελόνι ή φούστα – για να αντισταθμίσετε το βαρύ στήθος.

s4

 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...