3 τρόποι για να στεγνώνουν τα μαλλιά πιο γρήγορα

Για να μην κάθεσαι στο μπάνιο 3 χρόνια…
βρήκαμε τους πιο απλούς τρόπους για να στεγνώνουν τα μαλλιά αμέσως.

 Αν δεν έχετε pixie cut τότε σίγουρα μας καταλαβαίνετε όταν λέμε πως βαριόμαστε να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας. Είναι χαμένος και βαρετός χρόνος. Θα μπορούσαμε να τον αξιοποιήσουμε διαφορετικά.

Είναι αλήθεια πως θα θέλαμε πολύ να μειώσουμε το χρόνο που αφιερώνουμε στα βρεγμένα μας μαλλιά.

Αρχικά η βοήθεια έρχεται από τα μπάνιο. Το conditioner, ναι αυτό που βάζετε έτσι κι αλλιώς, αδιαβροχοποιεί ως ένα βαθμό τα μαλλιά γιατί δημιουργεί ένα φίλμ γύρω από την τρίχα. Το μυστικό ωστόσο είναι να χτενίζετε τα μαλλιά σας αφού βάλετε conditioner για να πάει σωστά και παντού το προϊόν και εννοείται να περιμένετε ένα λεπτό τουλάχιστον.

Έπειτα η βοήθεια έρχεται αμέσως μόλις βγείτε από το μπάνιο και συγκεκριμένα από τις πετσέτες. Όχι, δεν εννοούμε να χρησιμοποιήσετε δύο πετσέτες αλλά καθόλου πετσέτες. Αφήστε τις πετσέτες, οι πετσέτες δεν κάνουν δουλειά. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με ένα παλιό σας t-shirt γιατί σύμφωνα με τους hair expert φίλους μας απορροφά πολύ περισσότερη υγρασία.

Τέλος, χρειάζεστε ένα προϊόν. Κάποιο προϊόν περιποίησης ή και προστασίας να βάζετε και να βοηθά τα μαλλιά να στεγνώσουν στον μισό χρόνο.

Loading...
Διαφ.

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...