Τραγωδία στην Αίγινα: “Άλλοι ήταν στο ταχύπλοο και τα ονόματα τους δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν” – Αίτηση… βόμβα του Αλέξη Κούγια


– Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα, με τον Αλέξη Κούγια να στέλνει αίτηση προς την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Πειραιά
– Την Τρίτη 16 Αυγούστου, το ταχύπλοο εμβόλισε τη λάντζα “ΑΝΤΩΝΙΑ” με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους
– Ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος εμφανίζεται ως χειριστής του ταχύπλοου

Διαφ.
Loading...

Περίπου τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα, όμως το θρίλερ γύρω από τα πρόσωπα που ευθύνονται για την τραγωδία συνεχίζεται.

Την Τρίτη 16 Αυγούστου, ταχύπλοο -του οποίου χειριστής φέρεται να είναι ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος- εμβόλισε τη λάντζα «ΑΝΤΩΝΙΑ», με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως αποκαλύπτει η «RealNews», ο Αλέξης Κούγιας -συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων- με αίτησή του προς την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Πειραιώς, αμφισβητεί ευθέως ότι στο ταχύπλοο επέβαιναν τα ηλικιωμένα άτομα που έχει κατονομάσει ο φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, Θρασύβουλος Λυκουρέζος και ζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο τετρασέλιδο έγγραφό του χαρακτηρίζει «σενάρια» αυτά που κατασκεύασε ο κατηγορούμενος και το περιβάλλον του, ενώ παράλληλα κατηγορεί τη Λιμενική Αρχή Αίγινας ότι υιοθέτησε χωρίς έρευνα την εκδοχή του Λυκουρέζου, η οποία δεν επαληθεύεται.


«Εκείνο για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι στο σκάφος αυτό βρίσκονταν άνθρωπος ή άνθρωποι των οποίων, για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα και οι οποίοι διέφυγαν είτε με φουσκωτό προς την Αίγινα είτε με το σκάφος Ντουέντε ΙΙ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας.

Και συνεχίζει: “Αντί να γίνει προανακριτικά αποκάλυψη της αλήθειας και απόδοση των ευθυνών σε όλους όσοι πράγματι έκαναν παράνομες πράξεις, αρχικά το Λιμεναρχείο Αίγινας και μετέπειτα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιώς, όπου κατά παγκόσμια πρωτοτυπία συνεχίστηκε η προανάκριση, έκαναν οτιδήποτε για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Αγνόησαν τις προανακριτικές καταθέσεις των παθόντων, που είναι μοναδικοί αυτόπτες μάρτυρες, ότι στο σκάφος δεν ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι, αλλά ένα νεαρό ζευγάρι και για να συσκοτίσουν τα γεγονότα δεν έκαναν αυτονόητες προανακριτικές πράξεις, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να παραπληροφορήσουν εισαγγελέα και ανακρίτρια”, καταλήγει ο κ. Κούγιας, τονίζοντας πως -έστω και με καθυστέρηση- μπορούν να γίνουν ενέργειες, που θα διαλευκάνουν το έγκλημα και θα αποκαλύψουν αυτούς που φρόντισαν να εξαφανίσουν τους δράστες και τα αποδεικτικά στοιχεία.

ΠΗΓΗ: REAL NEWS[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...