Το Συγκινητικό Γράμμα, που έγραψε η Victoria Beckham στον 18χρονο Εαυτό της, έχει Συγκλονίσει τον Πλανήτη!


Όπως όλοι ξέρουν, η Victoria Beckham είναι το καλύτερο Spice Girl.

Loading...
Διαφ.

23

Έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και πρόσφατα έγραψε στον 18χρονο εαυτό της ένα συγκινητικό γράμμα. Στο γράμμα λέει:

“Ξέρω ότι προσπαθείς σκληρά τώρα. Δεν είσαι η πιο όμορφη, η πιο αδύνατη ή η καλύτερη στον χορό στο κολέγιο Laine Theatre Arts. Δεν ταίριαζες ποτέ κάπου, αν και μοιράζεσαι το σπίτι σου στο Surrey με πολύ καλές κοπέλες. Έχεις άσχημη ακμή.

Νομίζεις ότι ο Διευθυντής σε έβαλε πίσω στην τελική παράσταση (σε ένα ντροπιαστικό μοβ κορμάκι), γιατί είσαι πολύ παχουλή για να μπεις μπροστά. (Αυτό μπορεί να είναι ή και να μην είναι αλήθεια.)”

24

Στην συνέχεια, μιλάει για την αγάπη:

“Μάθε πράγματα για το ποδόσφαιρο, ειδικά το off side. Και ναι, ο έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει. Θα σου συμβεί στο σαλόνι των παικτών της Manchester United – αν και θα είσαι λίγο μεθυσμένη και οι λεπτομέρειες θα είναι αχνές. Ενώ οι άλλοι παίκτες στέκονται στο μπαρ πίνοντας με τους φίλους τους, θα δεις τον David να στέκεται στην άκρη με την οικογένεια του.


(Δεν είναι καν στην πρώτη ομάδα σε αυτό το στάδιο – εσύ είσαι η διάσημη.) Και έχει τόσο γλυκό χαμόγελο. Κι εσύ είσαι κοντά με την οικογένεια σου και θα σκεφτείς πόσο σου μοιάζει. Θα σου ζητήσει τον αριθμό σου. (Έχει ακόμα το εισιτήριο από Λονδίνο για Manchester πάω στο οποίο το έγραψες.)”

Μας υπενθυμίζει ότι εκείνη και ο David είναι πρότυπα σχέσης.

16 years ago today was our special day… 16 years on we have our beautiful children… Thank you for giving me our amazing little ones …. Happy anniversary ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις

Μιλάει και για την μόδα, λέγοντας:

“Θα διασκεδάσεις τόσο πολύ με τα ρούχα σου – ολόσωμες κολλητές φόρμες από PVC, κολιέ choker που θα λένε παράξενα πράγματα, παράξενα ξανθά μαλλιά που θα πετάνε. Δεν θα σκεφτείς ποτέ ότι φαίνεσαι αστεία. Θα εμφανιστείς σε απονομές βραβείων ντυμένη σαν drag queen. Σε κοιτάζω πίσω στο παρελθόν και χαμογελάω. Θα προσθέσει ενδιαφέρον στην ζωή σου να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο.

Μου αρέσει που νιώθεις ελεύθερη να εκφραστείς. Η μόδα θα αποκτήσει μεγαλύτερη σπουδαιότητα μια μέρα, αλλά μην προσπαθήσεις να καταπιεστείς. Θα μάθεις, όσο ωριμάζεις, να ανταλλάζεις τα τακούνια για αθλητικά Stan Smith, τα μίνι φορέματα για λευκά πουκάμισα. Και δεν θα είσαι ποτέ μια από αυτούς που απλά σηκώθηκαν από το κρεβάτι.”

Ολόκληρο το γράμμα θα κυκλοφορήσει μαζί με το Vogue Οκτωβρίου.

26

Credit: buzzfeed.com[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...