Ο ΕΟΤ προσκαλεί ξένους δημοσιογράφους σε Κρήτη και Β.Ελλάδα για τουριστική προώθηση

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για προσκλήσεις ξένων δημοσιογράφων για την τουριστική προώθηση της χώρας…

Αναλυτικά, από τις 3 έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει από το Λονδίνο στο Ηράκλειο η βρετανίδα δημοσιογράφος και Pruduction & Travel editor του περιοδικού New Magazine κ.Rebecca (Becky) Ward. Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση αφιερώματος για την Κρήτη, στο προαναφερθέν δημοφιλές περιοδικό. Το εν λόγω αφιέρωμα θα προβάλει το ελληνικό νησί ως ιδανικό προορισμό διακοπών στη βρετανική αγορά. Το βρετανικό περιοδικό New Magazine του εκδοτικού ομίλου Northern and Shell Media Publications έχει εβδομαδιαία κυκλοφορία 242.900 αντίτυπα περίπου, ενώ παράλληλα η ιστοσελίδα www.new-magazine.co.uk δέχεται περί τις 175.000 επισκέπτες μηνιαίως.

Επίσης, από τις 5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου θα έρθει στην Βόρεια Ελλάδα ο Ισπανός δημοσιογράφος της εφημερίδας El Mundo, κ. Francisco López- Seivane. Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση αφιερώματος για τη Θεσσαλονίκη, το Άγιο Όρος και την Αμμουλιανή, στην ανωτέρω δημοφιλή ισπανική εφημερίδα, ενώ θα κάνει σχετικές αναρτήσεις και στο blog που διατηρεί στην έγκριτη εφημερίδα ABC με τίτλο “Crónicas de un nómada”. O εν λόγω ισπανός δημοσιογράφος θα πραγματοποιήσει παράλληλα ειδικά αφιερώματα για κάθε έναν εκ των προαναφερθέντων προορισμό, στην προσωπική εκπομπή που διατηρεί στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio 5 (RNE).

Επίσης, ο ΕΟΤ θα καλύψει το αεροπορικό εισιτήριο (5 – 7/9) για την έλευση στη Ρόδο του Ρώσου πιανίστα, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης – Γερμανίας, κ. Vadim Palmov, ο οποίος θα εμφανιστεί στην επίσημη έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου 2016.

Loading...
Διαφ.

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...