Η απόλυτη ΦΡΙΚΗ: Δείτε ΤΙ προκαλούν οι βόμβες Ναπάλμ στα παιδιά της Συρίας και θα σας Σηκωθεί η Τρίχα! (Προσοχή σκληρές εικόνες)


Οδυνηρές εικόνες των παιδιών-θυμάτων από τις «βόμβες ναπάλμ» έχουν προκύψει αφότου κυβερνητικά πολεμικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Χαμά της Συρίας, την Πέμπτη.


Ένας μεγάλος αριθμός των παιδιών που τραυματίστηκαν από εμπρηστικές βόμβες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Συρίας American Medical Society στη Χάμα.

Μια από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες δείχνει ένα νεαρό αγόρι να κάθεται σε όρθια θέση σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με φρικτά εγκαύματα…

Ο Δρ. Sahloul δήλωσε στο Twitter: «Αυτό δεν είναι θύμα της αμερικανικής Napalm στο Βιετνάμ, αλλά ένα παιδί-θύμα των Napalm του Άσαντ στη Χάμα.»

1

Άλλες εικόνες δείχνουν ένα κοpιτσάκι καλυμμένο με κάτι που μοιάζει με αίμα και ένα νεαρό αγόρι κουλουριασμένο επάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου δίπλα της.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με έδρα την Μεγάλη Βρετανία, επιβεβαίωσε μια σειρά από αεροπορικές επιδρομές που από τις αρχές την Πέμπτη είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 25 άμαχοι, μεταξύ των 6 έξι παιδιά, στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Χάμα.

Εργαζόμενοι στην ανθρωπιστική βοήθεια έχουν περιγράψει τα όπλα που χρησιμοποιούνται στις αεροπορικές επιδρομές ως «βόμβες ναπάλμ». Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά η συριακή κυβέρνηση έχει αποδειχθεί ότι χρησιμοποιήσει χημικά όπλα και δεν έχει εγγραφεί σε διεθνή σύμβαση που να αποτρέπει τη χρήση εμπρηστικών μηχανισμών κατά του άμαχου πληθυσμού.

2

3

4

Πολεμικά αεροσκάφη της Συρίας είχαν επίσης κατηγορηθεί για ρίψη βομβών ναπάλμ στους αντάρτες στην γειτονιά του al-Waer στην πόλη Χομς αυτό το Σαββατοκύριακο.


Μετά την επίθεση, ένα βίντεο δημοσιεύθηκε όπου φαίνεται ένα κοpίτσι με σοβαρά εγκαύματα να κλαίει, ενώ οι ντόπιοι έδεναν τις πληγές της και της άλειφαν λάσπη στο κεφάλι.

«Όταν ο βομβαρδισμός από πολεμικά αεροσκάφη σταμάτησε, άρχισαν οι ναπάλμ«, δήλωσε ένας γιατρός στην περιοχή στο Αλ Τζαζίρα. «Μερικοί από τους ασθενείς κάηκαν«.

Η σοβαρή έλλειψη ιατρικών προμηθειών σημαίνει ότι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν λάσπη ως ψυκτικό μέσο για τα βασανιστικά εγκαύματα.

«Χρησιμοποιούν λάσπη γιατί δεν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή και με τις ναπάλμ δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε νερό«, δήλωσε ένας ακτιβιστής στην Telegraph.

5

6

Ο τοπικός γιατρός είπε ότι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν επιδέσμους από πολυεστέρα για τα εγκαύματα των ασθενών που επιδεινώνουν όμως τις σωματικές βλάβες, επειδή δεν έχουν άλλες επιλογές.

Οι εμπρηστικές βόμβες περιγράφονται από μάρτυρες ως «πύρινες σφαίρες», επειδή αναφλέγονται, ενώ πέφτουν και φωτίζουν τον ουρανό.

7

8

9

Credits: Daily Mail[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...